Catala Per A Adults: Primer Nivell. Solucionari

Cuida los árboles y descarga el libro de Catala Per A Adults: Primer Nivell. Solucionari en formato electrónico. En cdaea.es encontrará el libro de Catala Per A Adults: Primer Nivell. Solucionari en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee Catala Per A Adults: Primer Nivell. Solucionari en tu teléfono, tableta o navegador!
Cdaea.es Catala Per A Adults: Primer Nivell. Solucionari Image

INFORMACIÓN

FECHA 1992
NOMBRE DEL ARCHIVO Catala Per A Adults: Primer Nivell. Solucionari.pdf
TAMAÑO DEL ARCHIVO 5,19 MB
ISBN 9788476025345
AUTOR(A) Salvador Comelles Garcia
DESCRIPCIÓN

DESCARGAR LEER EN LINEA

Sinopsi Solucionari del manual de suficiència C2 per a l ensenyament i l aprenentatge del català, d acord amb els nivells, la metodologia i les orientacions que emanen de les directrius establertes pel Marc Europeu Comú de Referència (MECR) i en especial dels programes de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya i de l Institut d Estudis Baleàrics del Govern Balear.

Els destinataris del nivell Inicial són escolars de més de 8 anys que desconeixen la llengua catalana. La casuística presentada per aquests alumnes és molt amplia: són de procedència lingüística diversa (llengües romàniques i no romàniques); amb un contacte amb el català, fora de l'àmbit escolar, que varia notablement en funció

LIBROS RELACIONADOS