La Cuina Catalana, Iv: El Mar. El Bosc

Descubre el libro de La Cuina Catalana, Iv: El Mar. El Bosc con cdaea.es. Lea el PDF de La Cuina Catalana, Iv: El Mar. El Bosc en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga La Cuina Catalana, Iv: El Mar. El Bosc y otros libros de Jaume Fabrega.
Cdaea.es La Cuina Catalana, Iv: El Mar. El Bosc Image

INFORMACIÓN

FECHA 1996
NOMBRE DEL ARCHIVO La Cuina Catalana, Iv: El Mar. El Bosc.pdf
TAMAÑO DEL ARCHIVO 6,87 MB
ISBN 9788492131402
AUTOR(A) Jaume Fabrega
DESCRIPCIÓN

DESCARGAR LEER EN LINEA

La cuina catalana s'emmarca dins la cuina mediterrània i n'és un exemple típic. Sovint fa referència al menjar de Catalunya i de la Catalunya del Nord, i ocasionalment, de la d'Andorra però alguns autors contemporanis - Josep Pla, Jaume Fàbrega, Eliana Thibaut i Comalada, Ferran Agulló i l'escriptor en llengua anglesa, Colman Andrews - parlen d'una gastronomia compartida de tota l'àrea ...

La gastronomía de Cataluña forma parte de la dieta mediterránea e incluye una gran variedad de productos del mar, de la montaña y de la huerta. La cocina catalana ha aportado toda una serie de platos que ya son conocidos en distintos lugares del mundo.

LIBROS RELACIONADOS