Les Primeres Paraules D´en Teo

Descubre el libro de Les Primeres Paraules D´en Teo con cdaea.es. Lea el PDF de Les Primeres Paraules D´en Teo en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Les Primeres Paraules D´en Teo y otros libros de Vv.aa..
Cdaea.es Les Primeres Paraules D´en Teo Image

INFORMACIÓN

FECHA 2003
NOMBRE DEL ARCHIVO Les Primeres Paraules D´en Teo.pdf
TAMAÑO DEL ARCHIVO 8,47 MB
ISBN 9788471769848
AUTOR(A) Vv.aa.
DESCRIPCIÓN

La primera part consta de 24 làmines, 12 de les quals són una imatge global amb un text que les configura com un conte i en el marge dret hi ha un vocabulari ordenat alfabèticament. Darrera aquestes làmines i en doble pàgina, es treballa cada una de les paraules dintre duna frase i amb una il·lustració per afavorir la seva comprensió. La segona part fa referència a un conjunt delements psicomotors.

DESCARGAR LEER EN LINEA

Calendari Teo 2020, de Violeta Denou. L'esperat calendari d'en Teo, el personatge de sempre que segueix conquistant els més petits! ... Les meves primeres paraules. Infantil. Comprar. El teatre d'en Teo. Infantil. Comprar. Calendari Teo 2012. Calendaris. Comprar. Aprèn amb en Teo. Els colors. Infantil. Comprar. Aprèn amb en Teo.

Diverteix-te! Si vols ajudar-nos a fer créixer aquesta secció envia'ns els teus jocs favorits al menu Contacte amb el títol Idees per a Aprèn amb en Teo. Si t'han agradat aquestes manualitats, ja pots comprar més a la nostra botiga online. Per a comprar més manualitats d'en Teo : fes clic aquí!

LIBROS RELACIONADOS