Els Musulmans De Catalunya

Cuida los árboles y descarga el libro de Els Musulmans De Catalunya en formato electrónico. En cdaea.es encontrará el libro de Els Musulmans De Catalunya en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee Els Musulmans De Catalunya en tu teléfono, tableta o navegador!
Cdaea.es Els Musulmans De Catalunya Image

INFORMACIÓN

FECHA 2011
NOMBRE DEL ARCHIVO Els Musulmans De Catalunya.pdf
TAMAÑO DEL ARCHIVO 6,92 MB
ISBN 9788479356880
AUTOR(A) Jordi Garreta I Bochaca
DESCRIPCIÓN

L'arribada d'immigrants a Catalunya ha comportat que ens haguem de plantejar quin model de societat i de relacions interètniques volem mantenir. Un aspecte clau i que cada vegada és més evident que no cal oblidar en l'estudi del procés d'integració és la creença religiosa. En aquest text s'analitza, una vegada revisada superficialment la bibliografia sobre aquesta temàtica, el procés seguit per les comunitats islàmiques a Catalunya. És així com, a més a més de descriure el nombre de mesquites i centres d'oració existents, s'aprofundeix en el procés de creació, els seus objectius, el paper que tenen en la recuperació i/o manteniment de la pràctica religiosa en un context teòricament laic...i els reptes de futur que els plantegen tant als musulmans com a la resta de la societat.

DESCARGAR LEER EN LINEA

¿Sabías que en Cataluña hay más musulmanes que votantes del PP?, por Luis del Pino. No es casualidad que Cataluña albergue 3 de cada 4 mezquitas radicales: los radicales, como cualquier otra organización, se asientan allí donde un mismo esfuerzo les puede proporcionar mayores réditos.

Històries de Catalunya: La formació de la ... Catalunya als segles X-XIII. ... Els musulmans a les nostres terres. Catalunya islàmica. El nostre Islam i Catalunya. Tortosa musulmana. Museu de la Noguera. WebIslam. La decoració a l'art islàmic ...

LIBROS RELACIONADOS