Només Seran Quatre Gotes

Descubre el libro de Només Seran Quatre Gotes con cdaea.es. Lea el PDF de Només Seran Quatre Gotes en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Només Seran Quatre Gotes y otros libros de Monica Usart.
Cdaea.es Només Seran Quatre Gotes Image

INFORMACIÓN

FECHA 2017
NOMBRE DEL ARCHIVO Només Seran Quatre Gotes.pdf
TAMAÑO DEL ARCHIVO 2,84 MB
ISBN 9788416670130
AUTOR(A) Monica Usart
DESCRIPCIÓN

Tot el que necessites saber del temps amb la meteoròloga de Catalunya.Podem preveure el temps des de casa? Com es formen els huracans, els tornados o els tifons? Quan podem gaudir de pluges d'estels? Un llibre ple de preguntes sorprenents per entendre el món que ens envolta i aprendre a gaudir dels fenòmens meteorològics. Amb llenguatge planer i una mica d'humor, Mònica Usart ens ensenya que qualsevol pot conéixer els secrets i curiositats d'aquesta ciència amb un manual que també ens servirà per quedar com uns autèntics experts.Amb les il·lustracions d'Àlex Santaló i la col·laboració de Pep Prieto.

DESCARGAR LEER EN LINEA

Presentación del llibro "Només seran quatre gotes" de Mònica Usart en el centro El Corte Inglés de Centro Comercial Portal De L'Àngel en Barcelona; Conoce todos los detalles: horario, ubicación y más

Quatre Gotes somos una empresa de impermeabilización y rehabilitación de terrazas y terrados con más de 50 años de experiencia. Tener goteras, humedades o filtraciones en casa es un problema importante tanto por sus consecuencias sobre la estructura de un edificio como por sus efectos nocivos sobre la salud.

LIBROS RELACIONADOS