Cap A Una Arquitectura

Descubre el libro de Cap A Una Arquitectura con cdaea.es. Lea el PDF de Cap A Una Arquitectura en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Cap A Una Arquitectura y otros libros de Le Corbusier.
Cdaea.es Cap A Una Arquitectura Image

INFORMACIÓN

FECHA 2011
NOMBRE DEL ARCHIVO Cap A Una Arquitectura.pdf
TAMAÑO DEL ARCHIVO 5,61 MB
ISBN 9788483348383
AUTOR(A) Le Corbusier
DESCRIPCIÓN

"Cap a una arquitectura" mostra l´aportació magnífica de la tècnica i revela la grandesa de les obres de l´enginyer; recorda a aquells arquitectes que encara es perden en l´explotació de les receptes del passat quins són els fonaments autèntics de l´arqitectura; obre els ulls del públic sobre el fenomen nou que està desplegant les seves conseqüències en la nostra vida quotidiana i que col·labora objectivament en la constitució d´un "estil"; estudia les causes de l´emoció arquitectònica; mostra que la construcció en sèrie condueix a la perfecció arquitectònica i planteja el dilema: Arquitectura o Revolució.

DESCARGAR LEER EN LINEA

Pastor Arquitectos ha sido concebido como un estudio familiar, llevamos 3 generaciones al servicio de la arquitectura y el diseño. En 1974 Jesús Pastor Navarro abre su 1o estudio en el centro de Madrid, realizando proyectos de toda índole, a partir de su creación se genera en el estudio una evolución constante que aún perdura.

Caracteristicas Nombre del libro: CAP A UNA ARQUITECTURA Lengua: CATALÁN "Cap a una arquitectura" mostra l´aportació magnífica de la tècnica i revela la grandesa de les obres de l´enginyer; recorda a aquells arquitectes que encara es perden en l´explotació de les receptes del passat quins són els fonaments autèntics de l´arqitectura; obre els ulls del …

LIBROS RELACIONADOS