Quan De Nit Truquen A La Porta

El libro Quan De Nit Truquen A La Porta en formato PDF. El libro Quan De Nit Truquen A La Porta en formato MOBI. El libro Quan De Nit Truquen A La Porta en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Xavier P. Docampo. Disfruta leyendo con el sitio web cdaea.es.
Cdaea.es Quan De Nit Truquen A La Porta Image

INFORMACIÓN

FECHA 1996
NOMBRE DEL ARCHIVO Quan De Nit Truquen A La Porta.pdf
TAMAÑO DEL ARCHIVO 1,27 MB
ISBN 9788448903749
AUTOR(A) Xavier P. Docampo
DESCRIPCIÓN

Abans de saber llegir, el que més ens agradava era que ens expliquessin històries. Aquest llibre conté quatre contes que parteixen dels que van néixer per ser explicats oralment i que l'autor va anar recuperant de la seva memòria. Avui estan posats sobre paper perquè els feu vostres, els transformeu en les vostres pròpies històries i després els expliqueu.

DESCARGAR LEER EN LINEA

Quan les indústries extractives i energètiques truquen a la porta. El fil conductor de les sisenes jornades girarà entorn de l'activitat extractiva petrolera, de les alternatives d'energia, territori i desenvolupament sostenible.

Letra de Cap D Any de Beth.Truquen a la porta però no vull obrir. Sona el telefon però no li faig cas. No vull que res em, em molesti en aquest precís moment. Mitja cara teva enganxada al coixí. L'altra mitja cara només per mi. Res m'agrada més que veure't dormir. I respiro quan respires. I m'oblido del

LIBROS RELACIONADOS