La Volta Al Mon En 80 Dies

Cuida los árboles y descarga el libro de La Volta Al Mon En 80 Dies en formato electrónico. En cdaea.es encontrará el libro de La Volta Al Mon En 80 Dies en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee La Volta Al Mon En 80 Dies en tu teléfono, tableta o navegador!
Cdaea.es La Volta Al Mon En 80 Dies Image

INFORMACIÓN

FECHA 2005
NOMBRE DEL ARCHIVO La Volta Al Mon En 80 Dies.pdf
TAMAÑO DEL ARCHIVO 10,82 MB
ISBN 9788498042290
AUTOR(A) Jules Verne
DESCRIPCIÓN

La volta al món en 80 dies relata les aventures del cavaller anglès Phileas Fogg, que, acompanyat del seu criat Passepartout, vol demostrar a la societat de la seva època (1872) que es pot recórrer la superfície de la Terra en només 80 dies. Durant el viatge, ha de lluitar no tan sols contra tot tipus d'obstacles (accidents geològics i geogràfics, dificultats culturals i de locomoció...), sinó també contra un inspector de policia que el confon amb un lladre i, sobretot, contra el pas de les hores.

DESCARGAR LEER EN LINEA

La volta al món en 80 dies relata les aventures del cavaller anglès Phileas Fogg, que, acompanyat del seu criat Passepartout, vol demostrar a la societat de la seva època (1872) que es pot recórrer la superfície de la Terra en només 80 dies. Durant el viatge, ha de lluitar no tan sols contra tot tipus d'obstacles (accidents geològics i geogràfics, dificultats culturals i de ...

Sinopsis Una aposta fa que Phileas Fogg s embarque en el gran repte de fer la volta al món en només 80 dies. Acompanyat del seu fidel Passepartout i de la bella Aouda, travessarà mars i oceans i viurà aventures increïbles.

LIBROS RELACIONADOS