3 Contes De Reis: El Cabell Blanc Del Rei, El Camell Moliner, El Conte De L Estrella

El libro 3 Contes De Reis: El Cabell Blanc Del Rei, El Camell Moliner, El Conte De L Estrella en formato PDF. El libro 3 Contes De Reis: El Cabell Blanc Del Rei, El Camell Moliner, El Conte De L Estrella en formato MOBI. El libro 3 Contes De Reis: El Cabell Blanc Del Rei, El Camell Moliner, El Conte De L Estrella en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Ramon Girona. Disfruta leyendo con el sitio web cdaea.es.
Cdaea.es 3 Contes De Reis: El Cabell Blanc Del Rei, El Camell Moliner, El Conte De L Estrella Image

INFORMACIÓN

FECHA 2005
NOMBRE DEL ARCHIVO 3 Contes De Reis: El Cabell Blanc Del Rei, El Camell Moliner, El Conte De L Estrella.pdf
TAMAÑO DEL ARCHIVO 5,42 MB
ISBN 9788498240788
AUTOR(A) Ramon Girona
DESCRIPCIÓN

Cada any per Nadal, els tres Reis se’n van a Betlem seguint una estrella! Quina novetat, direu, ja ho sabia! I, potser, també sabeu que es diuen Melcior, Gaspar i Baltasar i que porten or, encens i mirra… Però, si llegiu estos tres contes descobrireu moltes coses més. Veureu què va fer el rei Melcior quan li va eixir el primer cabell blanc. I viatjareu pel desert amb el rei Gaspar i un camell un poc despistat que només sap pegar voltes. I seguireu l’estrella en el seu viatge des del cel fins al fons de la mar, entre polps i balenes. I sabreu qui va ajudar el rei Baltasar quan els núvols li van amagar l’estrella.Tres contes de tres Reis i una estrella: tres històries diferents i divertides, un bon embolic i moltes ganes de riure!

DESCARGAR LEER EN LINEA

Dec 1, 2018 - Explore atabcn's board "Contes per treballar situacions i emocions" on Pinterest. See more ideas about Good night story, Pre kinder and Del conte. Dec 1, 2018 - Explore atabcn's board "Contes per treballar situacions i emocions" on Pinterest.

Lee toda la información gratis sobre el libro y ebook L atrapallunes: conte del sud de l africa y del autor Ramon girona. También podrás acceder al enlace para comprar el libro L atrapallunes: conte del sud de l africa y obtenerlo en pdf, epub, libro o el formato que desees.

LIBROS RELACIONADOS