Fem-ho Per Projectes. Amb Els Animals, No Tot S Hi Val.

El libro Fem-ho Per Projectes. Amb Els Animals, No Tot S Hi Val. en formato PDF. El libro Fem-ho Per Projectes. Amb Els Animals, No Tot S Hi Val. en formato MOBI. El libro Fem-ho Per Projectes. Amb Els Animals, No Tot S Hi Val. en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Anna Canyelles Roca. Disfruta leyendo con el sitio web cdaea.es.
Cdaea.es Fem-ho Per Projectes. Amb Els Animals, No Tot S Hi Val. Image

INFORMACIÓN

FECHA 2018
NOMBRE DEL ARCHIVO Fem-ho Per Projectes. Amb Els Animals, No Tot S Hi Val..pdf
TAMAÑO DEL ARCHIVO 9,48 MB
ISBN 9788441231627
AUTOR(A) Anna Canyelles Roca
DESCRIPCIÓN

Proposta innovadora que permet treballar per projectes amb els alumnes. Cada projecte té una guia digital i eines per al mestre, material per treballar col·lectivament i una Carpeta d'aprenentatge per a l'alumne. Amb el projecte "Amb els animals, no tot s'hi val", els alumnes aprendran que poden explicar les conseqüències de tenir mascotes no adequades i de conscienciar la gent que no ho faci.

DESCARGAR LEER EN LINEA

Fem-ho per projectes (CI). Amb els animals, no tot s'hi val. Novetat. Fem-ho per projectes (CI). Som artistes. Treball per projectes. Novetat. ... Amb els animals, no tot s'hi val. Novetat. Fem-ho per projectes (CI). Som artistes. Treballem per projectes. Treballem per projectes. Catàlegs PDF. Fem-ho per projectes. Blog El món a l'aula.

Fem-ho per projectes. Amb els animals, no tot s'hi val. Hitler. L'habitació de ma germana. REUBENBOOKS.CO.UK. SITEMAP RENUNCIA ...

LIBROS RELACIONADOS