Els Partits Judicials A Catalunya 1982 - Generalitat De Catalunya

Cuida los árboles y descarga el libro de Els Partits Judicials A Catalunya 1982 - Generalitat De Catalunya en formato electrónico. En cdaea.es encontrará el libro de Els Partits Judicials A Catalunya 1982 - Generalitat De Catalunya en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee Els Partits Judicials A Catalunya 1982 - Generalitat De Catalunya en tu teléfono, tableta o navegador!
Cdaea.es Els Partits Judicials A Catalunya 1982 - Generalitat De Catalunya Image

INFORMACIÓN

FECHA none
NOMBRE DEL ARCHIVO Els Partits Judicials A Catalunya 1982 - Generalitat De Catalunya.pdf
TAMAÑO DEL ARCHIVO 10,29 MB
ISBN none
AUTOR(A) Generalitat De Catalunya
DESCRIPCIÓN

DESCARGAR LEER EN LINEA

Història. L'any 1991, el Departament de Justícia de la Generalitat de Catalunya engegà les actuacions en matèria d'arxius judicials amb la dotació de tres tècnics arxivers en els dipòsits d'arxiu dels Jutjats d'Instrucció i Penals de Barcelona. Amb anterioritat a la intervenció del Departament de Justícia, únicament el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) i l ...

Els 135 diputats, un cop elegits, representen tot el poble i no solament l'electorat que els ha votat. Són els representants de Catalunya. Per a garantir un bon compliment de les seves tasques, se'ls concedeixen una sèrie de drets i garanties, contrapesats per uns deures específics.

LIBROS RELACIONADOS