La Vida Material (Catalan)

Descubre el libro de La Vida Material (Catalan) con cdaea.es. Lea el PDF de La Vida Material (Catalan) en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga La Vida Material (Catalan) y otros libros de Marguerite Duras.
Cdaea.es La Vida Material (Catalan) Image

INFORMACIÓN

FECHA 2018
NOMBRE DEL ARCHIVO La Vida Material (Catalan).pdf
TAMAÑO DEL ARCHIVO 7,92 MB
ISBN 9788473292306
AUTOR(A) Marguerite Duras
DESCRIPCIÓN

Un llibre de no ficció sobre la vida per Marguerite Duras: una confessió en forma de conversa.El projecte de "La vida material" sorgeix quan per primer cop a la vida Duras es troba impedida d’escriure: té més de setanta anys, pràcticament no hi veu i acaba de concebre dos textos dictant-los al seu molt conflictiu company d’aleshores. L’escriptura s’ha convertit en un camp de batalla on no vol tornar. Per fer-la sortir d’aquest bloqueig, el seu amic Jérôme Beaujour li proposa que enraonin sense objectiu concret i gravin les converses. No és fins al final que ella decideix donar-hi forma de llibre. Organitzat en 48 capítols curts, aquest llibre aborda tota mena de temes: la casa, els homes, l’alcohol, la ciutat, el pànic, la frigidesa, la tele, les mares boges... Ella en diu“agafar el carrer ample de la paraula per poder anar a tot arreu”. Per a molts dels seus lectors, "La vida material" és un llibre que forma part del cànon íntim: una paraula inspiradora.

DESCARGAR LEER EN LINEA

La historia de la lengua catalana es el recorrido que ha realizado la lengua catalana, (denominada valenciana en el territorio de la actual Comunidad Valenciana) desde su nacimiento a partir del latín vulgar hasta la actualidad, pasando por periodos de gran creatividad literaria como la Edad Media y la Renaixença y por otros de decadencia de la lengua, como la llamada Decadència.

Nombre. El catalán recibe diversos nombres según donde se habla, tales como mallorquí o fragatí.De todos estos, el nombre valenciano (valencià) es, aparte de catalán, el único con uso oficial (en la Comunidad Valenciana).Para evitar las connotaciones que el nombre catalán tiene para algunos, se han buscado diferentes propuestas, nombres de compromiso como catalán-valenciano-balear [14 ...

LIBROS RELACIONADOS