La Vida Material (Catalan)

Cuida los árboles y descarga el libro de La Vida Material (Catalan) en formato electrónico. En cdaea.es encontrará el libro de La Vida Material (Catalan) en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee La Vida Material (Catalan) en tu teléfono, tableta o navegador!
Cdaea.es La Vida Material (Catalan) Image

INFORMACIÓN

FECHA 2018
NOMBRE DEL ARCHIVO La Vida Material (Catalan).pdf
TAMAÑO DEL ARCHIVO 3,59 MB
ISBN 9788473292306
AUTOR(A) Marguerite Duras
DESCRIPCIÓN

Un llibre de no ficció sobre la vida per Marguerite Duras: una confessió en forma de conversa.El projecte de "La vida material" sorgeix quan per primer cop a la vida Duras es troba impedida d’escriure: té més de setanta anys, pràcticament no hi veu i acaba de concebre dos textos dictant-los al seu molt conflictiu company d’aleshores. L’escriptura s’ha convertit en un camp de batalla on no vol tornar. Per fer-la sortir d’aquest bloqueig, el seu amic Jérôme Beaujour li proposa que enraonin sense objectiu concret i gravin les converses. No és fins al final que ella decideix donar-hi forma de llibre. Organitzat en 48 capítols curts, aquest llibre aborda tota mena de temes: la casa, els homes, l’alcohol, la ciutat, el pànic, la frigidesa, la tele, les mares boges... Ella en diu“agafar el carrer ample de la paraula per poder anar a tot arreu”. Per a molts dels seus lectors, "La vida material" és un llibre que forma part del cànon íntim: una paraula inspiradora.

DESCARGAR LEER EN LINEA

Search the world's information, including webpages, images, videos and more. Google has many special features to help you find exactly what you're looking for.

Search the world's information, including webpages, images, videos and more. Google has many special features to help you find exactly what you're looking for.

LIBROS RELACIONADOS