Bestioles Curioses. Pasqual Cuc Blanc

El libro Bestioles Curioses. Pasqual Cuc Blanc en formato PDF. El libro Bestioles Curioses. Pasqual Cuc Blanc en formato MOBI. El libro Bestioles Curioses. Pasqual Cuc Blanc en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Antoon Krings. Disfruta leyendo con el sitio web cdaea.es.
Cdaea.es Bestioles Curioses. Pasqual Cuc Blanc Image

INFORMACIÓN

FECHA 2010
NOMBRE DEL ARCHIVO Bestioles Curioses. Pasqual Cuc Blanc.pdf
TAMAÑO DEL ARCHIVO 9,64 MB
ISBN 9788498014518
AUTOR(A) Antoon Krings
DESCRIPCIÓN

Pasqual era un cuc que no destacava precisament per la seva bona educació. Era un cuc orgullós, tafaner i molt bromista. Eren tantes les històries sobre les bromes i les burles de Pasqual cap als seus veïns que ja ni es contaven. Per això, en el jardí sestava gestant una estranya conspiració. Una tarda, mentre Pasqual dormia com un beneït dintre de la seva poma, de cop i volta ho van despertar unes fortes sacsejades. Els conspiradors sacsejaven la poma alegrement fins que la poma va caure de larbre i Pasqual es va quedar sense casa ni aliment. Llavors, Pasqual inicia un recorregut pel jardí a la recerca dun refugi i una mica de menjar. Aquest llarg viatge li ensenyarà a Pasqual Cuc a ser millor company, respectuós i bo.

DESCARGAR LEER EN LINEA

Buscalibre Colombia - Libros del Autor Blanc - ver opiniones y comentarios. Compra y venta de libros importados, novedades y bestsellers en tu librería Online Buscalibre Colombia y Buscalibros.

Lee toda la información gratis sobre el libro y ebook Simo castor y del autor Antoon krings. También podrás acceder al enlace para comprar el libro Simo castor y obtenerlo en pdf, epub, libro o el formato que desees.

LIBROS RELACIONADOS