Skulduggery Pleasant Iii: Els Sense Rostre

Descubre el libro de Skulduggery Pleasant Iii: Els Sense Rostre con cdaea.es. Lea el PDF de Skulduggery Pleasant Iii: Els Sense Rostre en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Skulduggery Pleasant Iii: Els Sense Rostre y otros libros de Derek Landy.
Cdaea.es Skulduggery Pleasant Iii: Els Sense Rostre Image

INFORMACIÓN

FECHA 2009
NOMBRE DEL ARCHIVO Skulduggery Pleasant Iii: Els Sense Rostre.pdf
TAMAÑO DEL ARCHIVO 5,40 MB
ISBN 9788466123778
AUTOR(A) Derek Landy
DESCRIPCIÓN

Novel·la d'intriga i aventures amb un ritme trepidant i molt d'humor. Tercera part de les aventures d'un estrany detectiu que en realitat és un cadàver i la seva inseparable amiga de dotze anys. Amb una barreja molt encertada de ciència ficció, terror i humor, en aquest cas, la diableria, societat secreta i perillosa, confabula per fer tornar els Sense Rostre a la Terra i acabar amb la humanitat.

DESCARGAR LEER EN LINEA

Cuentos de la mitología griega III: En el Mar (Alba y mayo, narrativa) PDF Online. Cuentos de las vocales (Lecturas pictográficas) PDF Kindle. Cuentos para educar con inteligencia emocional PDF Kindle. Cuentos populares de la Madre Muerte (Las Tres Edades/ Biblioteca de Cuentos Populares) PDF Kindle.

Derek Landy's most popular book is Skulduggery Pleasant #1-9. Derek Landy has 87 books on Goodreads with 377816 ratings. Derek Landy's most popular book is Skulduggery Pleasant #1-9. ... Skulduggery Pleasant. Els sense rostre by. Derek Landy, Josep Sampere i Mart ...

LIBROS RELACIONADOS