El Llibre De Les Respostes Les Preguntes Cabdals

Descubre el libro de El Llibre De Les Respostes Les Preguntes Cabdals con cdaea.es. Lea el PDF de El Llibre De Les Respostes Les Preguntes Cabdals en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga El Llibre De Les Respostes Les Preguntes Cabdals y otros libros de Anselm Grun.
Cdaea.es El Llibre De Les Respostes Les Preguntes Cabdals Image

INFORMACIÓN

FECHA 2016
NOMBRE DEL ARCHIVO El Llibre De Les Respostes Les Preguntes Cabdals.pdf
TAMAÑO DEL ARCHIVO 3,73 MB
ISBN 9788498461978
AUTOR(A) Anselm Grun
DESCRIPCIÓN

Sovint ens fem preguntes que ho qüestionen tot: Per què això m’ha tocat precisament a mi? Quina és la meva vàlua? Sóc realment lliure? En què puc confiar encara? Com seré feliç? És bo tot el que passa?Davant d’aquestes qüestions, de res serveixen les paraules boniques. Anselm Grün les respon amb un nou llenguatge basat en experiències. Cerca el fil conductor de la nostra vida. I troba –d’una manera honrada i molt personal– respostes que donen suport.

DESCARGAR LEER EN LINEA

Descobreix en aquest llibre les respostes a aquestes i moltes altres preguntes sobre les cuques. I juga també a buscar i trobar les cuques a les imatges. Les localitzaràs totes? El món és ple de cuques que volen, piquen i es belluguen. Aquest llibre et revelarà com viuen mengen, ...

El autor de El llibre de les respostes : les preguntes cabdals, con isbn 978-84-9846-197-8, es Anselm Grün, el traductor de su idioma original de este libro es José María Quintana Cabanas, esta publicación tiene ciento noventa y seis páginas.. El libro El llibre de les respostes : les preguntes cabdals forma parte del catálogo de Editorial Claret, S.L.U..

LIBROS RELACIONADOS