Joaquin Jorda: La Mirada Lliure (Catala-castella-angles)

Descubre el libro de Joaquin Jorda: La Mirada Lliure (Catala-castella-angles) con cdaea.es. Lea el PDF de Joaquin Jorda: La Mirada Lliure (Catala-castella-angles) en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Joaquin Jorda: La Mirada Lliure (Catala-castella-angles) y otros libros de Laia Manresa.
Cdaea.es Joaquin Jorda: La Mirada Lliure (Catala-castella-angles) Image

INFORMACIÓN

FECHA 2006
NOMBRE DEL ARCHIVO Joaquin Jorda: La Mirada Lliure (Catala-castella-angles).pdf
TAMAÑO DEL ARCHIVO 5,50 MB
ISBN 9788498090147
AUTOR(A) Laia Manresa
DESCRIPCIÓN

Aquesta biografia il·lustrada repassa la vida i l’obra de Joaquín Jordá, ideòleg de l’Escola de Barcelona, agitador polític, traductor, guionista i professor. El cinema de Jordá és un cinema incòmode perquè obliga a mirar coses que no agraden, com la mort, el suïcidi, la lluita impossible contra el capital, la bogeria o la pedofília. I sobretot és un cinema que qüestiona les relacions de poder i mostra els estralls que provoquen.

DESCARGAR LEER EN LINEA

¡El mejor precio online! Descarga PDFs, Ebooks y Compra de manera inteligente encontrando el precio más barato para tus libros.

DESCARGAR LEER ENGLISH VERSION DOWNLOAD READ Joaquín Jordá: La mirada lliure (CINEASTES) PDF - Descargar, Leer Descripción Les pel·lícules de Jordá sacsegen l'espectador, remouen sentiments i desperten idees.

LIBROS RELACIONADOS