Mon De Contes 3 (Educacio Infantil)

El libro Mon De Contes 3 (Educacio Infantil) en formato PDF. El libro Mon De Contes 3 (Educacio Infantil) en formato MOBI. El libro Mon De Contes 3 (Educacio Infantil) en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Rosa Mª Roca Castells, Ramona Catala Massot. Disfruta leyendo con el sitio web cdaea.es.
Cdaea.es Mon De Contes 3 (Educacio Infantil) Image

INFORMACIÓN

FECHA 2004
NOMBRE DEL ARCHIVO Mon De Contes 3 (Educacio Infantil).pdf
TAMAÑO DEL ARCHIVO 9,96 MB
ISBN 9788466107846
AUTOR(A) Rosa Mª Roca Castells, Ramona Catala Massot
DESCRIPCIÓN

Les carpetes Món de contes són la proposta lectora dissenyada per als infants de 4 i 5 anys dEducació Infantil. Aquesta col·lecció de materials educatius es nodreix en bona part de títols de la sèrie Vull llegir!, pensada especialment per als nens i nenes que sinicien en la lectura. Cada carpeta conté tres contes i els quaderns de treball que recullen les propostes per treballar-los adequadament a la classe.

DESCARGAR LEER EN LINEA

contes imprescindibles a l'educaciÓ infantil josÉ marÍa dÍaz-crespo ramÍrez ceip cientÍfic avel·lÍ corma (moncofa) 2. Introducció • Al llarg de dos cursos el taller de contes o de gèneres textuals ens ha proporcionat hores de gran plaer i diversió amb la principal tasca de crear àvids lectors.

Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 3.0 No adaptada de Creative Commons La direcció del Postgrau en Educació Emocional i Benestar possibilita la difusió dels treballs, però no es pot fer responsable del seu contingut. Per a citar l'obra: Martí, M. i López, N. (2013). L'educació emocional per als més petits.

LIBROS RELACIONADOS