Mon De Contes 3 (Educacio Infantil)

El libro Mon De Contes 3 (Educacio Infantil) en formato PDF. El libro Mon De Contes 3 (Educacio Infantil) en formato MOBI. El libro Mon De Contes 3 (Educacio Infantil) en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Rosa Mª Roca Castells, Ramona Catala Massot. Disfruta leyendo con el sitio web cdaea.es.
Cdaea.es Mon De Contes 3 (Educacio Infantil) Image

INFORMACIÓN

FECHA 2004
NOMBRE DEL ARCHIVO Mon De Contes 3 (Educacio Infantil).pdf
TAMAÑO DEL ARCHIVO 8,16 MB
ISBN 9788466107846
AUTOR(A) Rosa Mª Roca Castells, Ramona Catala Massot
DESCRIPCIÓN

Les carpetes Món de contes són la proposta lectora dissenyada per als infants de 4 i 5 anys dEducació Infantil. Aquesta col·lecció de materials educatius es nodreix en bona part de títols de la sèrie Vull llegir!, pensada especialment per als nens i nenes que sinicien en la lectura. Cada carpeta conté tres contes i els quaderns de treball que recullen les propostes per treballar-los adequadament a la classe.

DESCARGAR LEER EN LINEA

El conte apareix com un bagul ple de possibilitats de cara al desenvolupament del nen. És una font per sedimentar i enfortir els poders psíquics com són la imaginació, la fantasia, el paler i la sensibilitat. El conte ofereix la base per aconseguir un equilibri entre la realitat i el somni, molt important per fer front el món actual.

Una bona manera de treballar els problemes a educació infantil és a través de contes matemàtics. Amb EntusiasMat s'utilitzen de diferents maneres. El fet de plantejar el problema com si d'un conte es tractés facilita la motivació de l'alumne a l'hora d'escoltar-lo i voler-lo resoldre.

LIBROS RELACIONADOS