Mon De Contes 3 (Educacio Infantil)

Cuida los árboles y descarga el libro de Mon De Contes 3 (Educacio Infantil) en formato electrónico. En cdaea.es encontrará el libro de Mon De Contes 3 (Educacio Infantil) en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee Mon De Contes 3 (Educacio Infantil) en tu teléfono, tableta o navegador!
Cdaea.es Mon De Contes 3 (Educacio Infantil) Image

INFORMACIÓN

FECHA 2004
NOMBRE DEL ARCHIVO Mon De Contes 3 (Educacio Infantil).pdf
TAMAÑO DEL ARCHIVO 6,40 MB
ISBN 9788466107846
AUTOR(A) Rosa Mª Roca Castells, Ramona Catala Massot
DESCRIPCIÓN

Les carpetes Món de contes són la proposta lectora dissenyada per als infants de 4 i 5 anys dEducació Infantil. Aquesta col·lecció de materials educatius es nodreix en bona part de títols de la sèrie Vull llegir!, pensada especialment per als nens i nenes que sinicien en la lectura. Cada carpeta conté tres contes i els quaderns de treball que recullen les propostes per treballar-los adequadament a la classe.

DESCARGAR LEER EN LINEA

20 contes per treballar les emocions amb els infants Sovint ens calen eines per poder abordar quelcom tant complex com les emocions. Els contes poden ser un bon aliat. A partir del conte els infants poden verbalitzar emocions i sentiments, sempre difícils d'expressar.

Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 3.0 No adaptada de Creative Commons La direcció del Postgrau en Educació Emocional i Benestar possibilita la difusió dels treballs, però no es pot fer responsable del seu contingut. Per a citar l'obra: Martí, M. i López, N. (2013). L'educació emocional per als més petits.

LIBROS RELACIONADOS