Els Amants

Descubre el libro de Els Amants con cdaea.es. Lea el PDF de Els Amants en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Els Amants y otros libros de John Connolly.
Cdaea.es Els Amants Image

INFORMACIÓN

FECHA 2010
NOMBRE DEL ARCHIVO Els Amants.pdf
TAMAÑO DEL ARCHIVO 4,40 MB
ISBN 9788498246414
AUTOR(A) John Connolly
DESCRIPCIÓN

Charlie Parker ha tornat. Desposseït de la credencial d’investigador privat, i vigilat per la policia, en Parker treballa en un bar de Portland i tracta de no ficar-se en problemes. Mentrestant, a la rebotiga avança en el cas més personal de la seva carrera: les circumstàncies esgarrifoses que envolten la mort del seu pare, Will, expolicia de Nova York que va matar una parella jove abans de suïcidar-se. Aquesta investigació revelarà una vida plena de mentides, marcada per la traïció, per secrets guardats i per lleialtats en perill. Però altres forces entraran en joc, amagades entre les ombres. Dues figures, un home i una dona, tindran un únic propòsit: posar fi a l’existència d’en Parker.

DESCARGAR LEER EN LINEA

"Els amants" La carn vol carn (Ausiàs March) No hi havia a València dos amants com nosaltres. Feroçment ens amàvem del matí a la nit. Tot ho recorde mentre vas estenent la roba. Han passat anys, molt anys; han passat moltes coses. De sobte encara em pren aquell vent o l'amor i rodolem per terra entre abraços i besos.

ELS AMANTS Vicent Andrés Estellés

LIBROS RELACIONADOS