Musica Sacra: 9 Audicions I Un Proleg

El libro Musica Sacra: 9 Audicions I Un Proleg en formato PDF. El libro Musica Sacra: 9 Audicions I Un Proleg en formato MOBI. El libro Musica Sacra: 9 Audicions I Un Proleg en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Joan Grimalt. Disfruta leyendo con el sitio web cdaea.es.
Cdaea.es Musica Sacra: 9 Audicions I Un Proleg Image

INFORMACIÓN

FECHA 2011
NOMBRE DEL ARCHIVO Musica Sacra: 9 Audicions I Un Proleg.pdf
TAMAÑO DEL ARCHIVO 9,58 MB
ISBN 9788466129985
AUTOR(A) Joan Grimalt
DESCRIPCIÓN

Nou audicions de música sacra comentades, per comprendre-les millor i gaudir-ne més.Per resultar més pedagògic a qualsevol lector, iniciat o no iniciat en la música sacra, el llibre està organitzat en audicions en comptes de capítols, i el text està pensat com una guia que mostri secrets i claus tant del compositor com de la peça musical per comprendre'ls millor i gaudir més de l'audició.El lector hi trobarà audicions de Claudio Monteverdi, Heinrich Schütz, Johann Sebastian Bach, Josef Haydn, Felix Mendelssohn-Bartholdy, Johannes Brahms, Igor Stravinsky i Sofia Gubaidulina. Per tant, un recorregut musical des del Renaixement fins als nostres dies.

DESCARGAR LEER EN LINEA

El músic i filòleg Joan Grimalt acaba d'editar no fa gaire un nou volum dedicat a l'escolta de la música. Es tracta del llibre titulat Música sacra: 9 audicions i un pròleg. L'edita Cruïlla, en la seva col·lecció Cristianisme i Cultura, i ha estat Premi Joan Maragall. Són poc més de 200 pàgines d'un "viatge…

Director fins a la seva extinció del grup Exaudi nos, amb el qual ha recuperat música sacra de compositors catalans. Actualment se centra en la recerca musicològica, en els camps de la semiòtica musical, la música sacra, i la Viena de tombant del s. xx.

LIBROS RELACIONADOS