Entre El Roig I El Negre: Una Cronica De La Barcelona Anarquista

El libro Entre El Roig I El Negre: Una Cronica De La Barcelona Anarquista en formato PDF. El libro Entre El Roig I El Negre: Una Cronica De La Barcelona Anarquista en formato MOBI. El libro Entre El Roig I El Negre: Una Cronica De La Barcelona Anarquista en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Miquel Mir. Disfruta leyendo con el sitio web cdaea.es.
Cdaea.es Entre El Roig I El Negre: Una Cronica De La Barcelona Anarquista Image

INFORMACIÓN

FECHA 2005
NOMBRE DEL ARCHIVO Entre El Roig I El Negre: Una Cronica De La Barcelona Anarquista.pdf
TAMAÑO DEL ARCHIVO 2,81 MB
ISBN 9788496444119
AUTOR(A) Miquel Mir
DESCRIPCIÓN

Entre el roig i el negre, una crònica de la Barcelona anarquista, és una novel·la històrica que explica la vida d'un patruller de la FAI exiliat a Anglaterra, que en morir deixa en herència el seu pis de Londres al seu fillol. Aquest i un amic arxiver descobriran unes memòries on el seu padrí descriu el seu passat anarquista, forjat en un món de violència que s'inicia a la guerra colonial del Marroc. El 1918 retorna a Barcelona on treballa de mecànic. Afiliat a la CNT i ferm partidari de la lluita armada, entra a formar part com a conductor i encarregat d'armament dels grups d'acció directa de la FAI, i viu aquells anys d'ideals, misèria, pistoles i bombes. Quan esclata la guerra, enmig de l'explosió revolucionària, participa en la crema i saqueig d'esglésies i patrimoni civil. Part d'aquest material l'anirà transportant amb un camió al seu taller del Poblenou i després al mas familiar del Penedès. El botí més valuós, però, se l'endurà a l'exili, amb l'ajuda d'un ciutadà anglès, per vendre'l i començar una nova vida a Londres.

DESCARGAR LEER EN LINEA

Lee toda la información gratis sobre el libro y ebook Entre el roig i el negre: una historia real y del autor Miquel mir. También podrás acceder al enlace para comprar el libro Entre el roig i el negre: una historia real y obtenerlo en pdf, epub, libro o el formato que desees.

entre_el_roig_i_el_negre_una_cronica_de_la_barcelona_anarquista [Miquel Mir Serra] on Amazon.com. *FREE* shipping on qualifying offers.

LIBROS RELACIONADOS