Descobreix Barcelona

Descubre el libro de Descobreix Barcelona con cdaea.es. Lea el PDF de Descobreix Barcelona en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Descobreix Barcelona y otros libros de Francesc Miralles I Contijoch.
Cdaea.es Descobreix Barcelona Image

INFORMACIÓN

FECHA 2014
NOMBRE DEL ARCHIVO Descobreix Barcelona.pdf
TAMAÑO DEL ARCHIVO 7,66 MB
ISBN 9788424651695
AUTOR(A) Francesc Miralles I Contijoch
DESCRIPCIÓN

La ciutat de Barcelona vista des de la mirada infantil, per als més menuts: la Sagrada Família, el Tibidabo, el parc de la Ciutadella, el Gòtic... hi ha tants llocs bonics on anar.Amb aquest conte-guia gaudireu de la ciutat amb els més petits de la família.

DESCARGAR LEER EN LINEA

El autor de Descobreix Barcelona, con isbn 978-84-246-5169-5, es Francesc Miralles, las ilustraciones de este libro son de Roser Calafell I Serra, esta publicación tiene veinticuatro páginas.. Descobreix Barcelona está editado por La Galera, Sau. En 1963 esta editorial comenzó su primera singladura en Barcelona.

La ciutat de Barcelona vista des de la mirada infantil, per als més menuts: la Sagrada Família, el Tibidabo, el parc de la Ciutadella, el Gòtic... hi ha tants llocs bonics on anar. Amb aquest conte-guia gaudireu de la ciutat amb els més petits de la família.

LIBROS RELACIONADOS