L Art Dorment: El Tresor Artistic A L Alt Emporda

Cuida los árboles y descarga el libro de L Art Dorment: El Tresor Artistic A L Alt Emporda en formato electrónico. En cdaea.es encontrará el libro de L Art Dorment: El Tresor Artistic A L Alt Emporda en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee L Art Dorment: El Tresor Artistic A L Alt Emporda en tu teléfono, tableta o navegador!
Cdaea.es L Art Dorment: El Tresor Artistic A L Alt Emporda Image

INFORMACIÓN

FECHA 2014
NOMBRE DEL ARCHIVO L Art Dorment: El Tresor Artistic A L Alt Emporda.pdf
TAMAÑO DEL ARCHIVO 3,47 MB
ISBN 9788415885009
AUTOR(A) Alfons Martinez Puig
DESCRIPCIÓN

El llibre documenta un episodi de la guerra civil espanyola i la immediata posguerra que té com a protagonista el Castell de Sant Ferran i altres localitzacions de la comarca: el trasllat de les obres del Museu del Prado a l'Empordà a les acaballes del conflicte bèl·lic.

DESCARGAR LEER EN LINEA

Alfons Martínez Puig, "L'Art Dorment. El tresor artístic a l'Alt Empordà". Editorial Brau - Amics del Castell S. Ferran. ISBN 978-84-15885-00-9 (2013). Alfons Martínez Puig. José Roca y Bros : maestro mayor de fortificaciones del castillo de San Fernando de Figueres (1844-1865). Col·lecció Cuadernos del Castillo de San Fernando.

Empordà en Moviment. 193 likes. A Empordà en Moviment podràs trobar tots els esdeveniments i actes que organitzen i promouen les entitats i associacions...

LIBROS RELACIONADOS