L Art Dorment: El Tresor Artistic A L Alt Emporda

Cuida los árboles y descarga el libro de L Art Dorment: El Tresor Artistic A L Alt Emporda en formato electrónico. En cdaea.es encontrará el libro de L Art Dorment: El Tresor Artistic A L Alt Emporda en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee L Art Dorment: El Tresor Artistic A L Alt Emporda en tu teléfono, tableta o navegador!
Cdaea.es L Art Dorment: El Tresor Artistic A L Alt Emporda Image

INFORMACIÓN

FECHA 2014
NOMBRE DEL ARCHIVO L Art Dorment: El Tresor Artistic A L Alt Emporda.pdf
TAMAÑO DEL ARCHIVO 9,44 MB
ISBN 9788415885009
AUTOR(A) Alfons Martinez Puig
DESCRIPCIÓN

El llibre documenta un episodi de la guerra civil espanyola i la immediata posguerra que té com a protagonista el Castell de Sant Ferran i altres localitzacions de la comarca: el trasllat de les obres del Museu del Prado a l'Empordà a les acaballes del conflicte bèl·lic.

DESCARGAR LEER EN LINEA

L'art de Catalunya ha tingut una evolució paral·lela a la de la resta de l'art europeu, seguint de manera diversa les múltiples tendències que s'han anat produint en el context de la història de l'art occidental.L'art ha estat, des de sempre, un dels principals mitjans d'expressió de l'ésser humà, mitjançant el qual expressa les seves idees i sentiments, la forma com es relaciona amb ...

Es tracta del segon volum de la sèrie col·leccionable d'Episodis, que es va inaugurar l'any passat amb la publicació del primer número, 'L'art dorment (El tresor artístic a l'Alt Empordà, abril 1938-juny 1939)', de l'històriador Alfons Martínez Puig.

LIBROS RELACIONADOS