En Teo Va Amb Vaixell

Descubre el libro de En Teo Va Amb Vaixell con cdaea.es. Lea el PDF de En Teo Va Amb Vaixell en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga En Teo Va Amb Vaixell y otros libros de Violeta Denou.
Cdaea.es En Teo Va Amb Vaixell Image

INFORMACIÓN

FECHA 2017
NOMBRE DEL ARCHIVO En Teo Va Amb Vaixell.pdf
TAMAÑO DEL ARCHIVO 5,35 MB
ISBN 9788499328287
AUTOR(A) Violeta Denou
DESCRIPCIÓN

Descobreix el món amb en Teo!En Teo descobreix món és una àmplia col·lecció amb més de quaranta títols on en Teo presenta diferents escenes de la vida quotidiana. De la mà d'en Teo, el nen podrà identificar-se amb els diversos personatges i situacions, i reviurà el món que l'envolta.Tots els tírols de la col·lecció tenen una guia didàctica per entretenir el nen tot estimulant-li la curiositat i la creativitat.

DESCARGAR LEER EN LINEA

Titulo del libro En teo es disfressa Goyta Vendrell, Carlota / Esteban Noguera, 9788471766403 COLUMNA TIMUN MAS Sin existencias

En Teo descobreix món és una àmplia col·lecció amb més de quaranta títols on en Teo presenta diferents escenes de la vida quotidiana. De la mà d'en Teo, el nen podrà identificar-se amb els diversos personatges i situacions, i reviurà el món que l'envolta.Tots els tírols de la col·lecció tenen una guia didàctica per entretenir el nen tot estimulant-li la curiositat i la creativitat.

LIBROS RELACIONADOS