Croniques Del Vent Absent

El libro Croniques Del Vent Absent en formato PDF. El libro Croniques Del Vent Absent en formato MOBI. El libro Croniques Del Vent Absent en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Joan Serra. Disfruta leyendo con el sitio web cdaea.es.
Cdaea.es Croniques Del Vent Absent Image

INFORMACIÓN

FECHA 2004
NOMBRE DEL ARCHIVO Croniques Del Vent Absent.pdf
TAMAÑO DEL ARCHIVO 6,55 MB
ISBN 9788447411627
AUTOR(A) Joan Serra
DESCRIPCIÓN

Tres històries sobre la Història. Tres històries que ens fan present el passat. En una, el passat flota literalment en l'aire, a l'abast de la gent que posseix la qualitat especial indispensable per veure'l i sentir-lo. En la segona, un professor d'Història es troba literalment embarcat en una batalla més real del que voldria. I a la tercera, els morts de Sant Quintí de Mediona es revolten contra els vius que pretenen canviar el nom i, amb ell, la història del poble.

DESCARGAR LEER EN LINEA

de la pell del record. Per l'abril farà anys del desgavell: set anys, cosits amb una agulla d'or a la sorra del temps, platges enllà perquè la mar els renti i el sol i el vent en facin diademes. Mira'm els ulls i oblida el cos feixuc, la cambra closa, els grans silencis; de tot això só ric, i de més coses,

La travesía Cavalls del Vent es un itinerario circular de montaña que enlaza los diferentes refugios guardados del Parque Natural del Cadí-Moixeró, un espacio natural protegido que está situado en la zona central del Pirineo catalán. La ruta transcurre por las comarcas de la Cerdaña y el Berguedá.

LIBROS RELACIONADOS