Les Comunitats Parroquials Del Baix Llobregat A Finals De L Edat Mitjana

Cuida los árboles y descarga el libro de Les Comunitats Parroquials Del Baix Llobregat A Finals De L Edat Mitjana en formato electrónico. En cdaea.es encontrará el libro de Les Comunitats Parroquials Del Baix Llobregat A Finals De L Edat Mitjana en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee Les Comunitats Parroquials Del Baix Llobregat A Finals De L Edat Mitjana en tu teléfono, tableta o navegador!
Cdaea.es Les Comunitats Parroquials Del Baix Llobregat A Finals De L Edat Mitjana Image

INFORMACIÓN

FECHA 2005
NOMBRE DEL ARCHIVO Les Comunitats Parroquials Del Baix Llobregat A Finals De L Edat Mitjana.pdf
TAMAÑO DEL ARCHIVO 5,61 MB
ISBN 9788484157359
AUTOR(A) Lluis Monjas
DESCRIPCIÓN

DESCARGAR LEER EN LINEA

LA REFORMA RELIGIOSA DEL PATRIARCA SAPERA A FiNALS DE L'EDAT MITJANA ... El centre de la parrbquia era l'església parroquial. Aquesta era l'edifici de culte més important on se celebrava quotidianament l'ofici diví i el cant de les hores canbniques i on s'administraven tots els sagraments.

Edat Moderna.El partit judicial de Sant Feliu de Llobregat serví de base per a delimitar la comarca del Baix Llobregat de la divisió de Catalunya decretada per la Generalitat el 1936, amb l'exclusió dels municipis de Gelida (inclòs a l'Alt Penedès) i de l'Hospitalet de Llobregat, Esplugues de Llobregat i Sant Just Desvern (inclosos al Barcelonès).

LIBROS RELACIONADOS