Cos Administratiu De La Generalitat De Catalunya: Temari 1

Descubre el libro de Cos Administratiu De La Generalitat De Catalunya: Temari 1 con cdaea.es. Lea el PDF de Cos Administratiu De La Generalitat De Catalunya: Temari 1 en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Cos Administratiu De La Generalitat De Catalunya: Temari 1 y otros libros de Vv.aa..
Cdaea.es Cos Administratiu De La Generalitat De Catalunya: Temari 1 Image

INFORMACIÓN

FECHA 2003
NOMBRE DEL ARCHIVO Cos Administratiu De La Generalitat De Catalunya: Temari 1.pdf
TAMAÑO DEL ARCHIVO 5,42 MB
ISBN 9788497312615
AUTOR(A) Vv.aa.
DESCRIPCIÓN

Aquesta nova edició del nostre volum de Temari 1 per a la preparació de les proves selectives d'accés al Cos Administratiu de la Generalitat de Catalunya, pel torn lliure i al Grup Administratiu de l'Institut Català pel torn lliure i al Group Administratiu de l'Institut Català de la Salut, desenvolupa les matèries del programa oficial relatives a Dret constitucional, organització política i administrativa de l'Estat, organització política i institucional de Catalunya, formes de govern i d'asministració, i la Unió Europea.

DESCARGAR LEER EN LINEA

Es complementa amb el Temari 1, el Temari 2, un llibre de Qüestionaris i un altre de Supòsits Pràctics i Competències Professionals. En definitiva, amb aquests cinc volums actualitzats, oferim l'opositor l'eina més eficaç per accedir al Cos Administratiu de la Generalitat. Administratius Generalitat de Catalunya

El autor de Temari 1 Cos Administratiu de la Generalitat de Catalunya, con isbn 978-84-9943-107-9, es Ed. Adams, esta publicación tiene setecientas cuatro páginas. Esta publicación la edita . En los años cincuenta la editorial comenzó su andadura en Madrid. tiene en su haber más de 7490 publicaciones en catalogo.

LIBROS RELACIONADOS