Cos Administratiu De La Generalitat De Catalunya: Temari 1

Descubre el libro de Cos Administratiu De La Generalitat De Catalunya: Temari 1 con cdaea.es. Lea el PDF de Cos Administratiu De La Generalitat De Catalunya: Temari 1 en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Cos Administratiu De La Generalitat De Catalunya: Temari 1 y otros libros de Vv.aa..
Cdaea.es Cos Administratiu De La Generalitat De Catalunya: Temari 1 Image

INFORMACIÓN

FECHA 2003
NOMBRE DEL ARCHIVO Cos Administratiu De La Generalitat De Catalunya: Temari 1.pdf
TAMAÑO DEL ARCHIVO 8,10 MB
ISBN 9788497312615
AUTOR(A) Vv.aa.
DESCRIPCIÓN

Aquesta nova edició del nostre volum de Temari 1 per a la preparació de les proves selectives d'accés al Cos Administratiu de la Generalitat de Catalunya, pel torn lliure i al Grup Administratiu de l'Institut Català pel torn lliure i al Group Administratiu de l'Institut Català de la Salut, desenvolupa les matèries del programa oficial relatives a Dret constitucional, organització política i administrativa de l'Estat, organització política i institucional de Catalunya, formes de govern i d'asministració, i la Unió Europea.

DESCARGAR LEER EN LINEA

Temari 1 Cos Administratiu Generalitat de Catalunya 9788413274348; Autor: Varios Autores [Autor] Surt al carrer una nova edició del primer volum del Temari per a les proves selectives d'accés al Cos Administratiu de la Generalitat de Catalunya, amb l'objectiu fonamental de facilitar als nostres alumnes la tasca d'obtenir un lloc de plantilla en aquesta Administració.

El autor de Temari 1 Cos Administratiu de la Generalitat de Catalunya, con isbn 978-84-13-27434-8, es Ed.Adams, esta publicación tiene seiscientas sesenta páginas.

LIBROS RELACIONADOS