Guia D Activitats Dels Credits Practics De Disseny, Desenvolupame Nt I Innovacio Curricular

Cuida los árboles y descarga el libro de Guia D Activitats Dels Credits Practics De Disseny, Desenvolupame Nt I Innovacio Curricular en formato electrónico. En cdaea.es encontrará el libro de Guia D Activitats Dels Credits Practics De Disseny, Desenvolupame Nt I Innovacio Curricular en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee Guia D Activitats Dels Credits Practics De Disseny, Desenvolupame Nt I Innovacio Curricular en tu teléfono, tableta o navegador!
Cdaea.es Guia D Activitats Dels Credits Practics De Disseny, Desenvolupame Nt I Innovacio Curricular Image

INFORMACIÓN

FECHA 2002
NOMBRE DEL ARCHIVO Guia D Activitats Dels Credits Practics De Disseny, Desenvolupame Nt I Innovacio Curricular.pdf
TAMAÑO DEL ARCHIVO 6,67 MB
ISBN 9788483382950
AUTOR(A) Vv.aa.
DESCRIPCIÓN

DESCARGAR LEER EN LINEA

Mètode d'ensenyament-aprenentatge en el qual l'estudiantat du a terme la realització d'un projecte en un temps determinat per a resoldre un problema o abordar una tasca mitjançant la planificació, disseny i realització d'una sèrie d'activitats i tot açò a partir del desenvolupament i aplicació d'aprenentatges adquirits i de l'ús efectiu de recursos.

Guia Docent 40537 Innovació docent i iniciació a la investigaci ... desenvolupament i disseny de projectes d'Investigació en Educació. ... tipus d'informacions, vinculades a les diferents activitats que els alumnes i les alumnes desenvoluparan en la matèria.

LIBROS RELACIONADOS