Tots A Bord (Escola De Pirates)

Descubre el libro de Tots A Bord (Escola De Pirates) con cdaea.es. Lea el PDF de Tots A Bord (Escola De Pirates) en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Tots A Bord (Escola De Pirates) y otros libros de Steve Stevenson.
Cdaea.es Tots A Bord (Escola De Pirates) Image

INFORMACIÓN

FECHA 2009
NOMBRE DEL ARCHIVO Tots A Bord (Escola De Pirates).pdf
TAMAÑO DEL ARCHIVO 9,76 MB
ISBN 9788492691357
AUTOR(A) Steve Stevenson
DESCRIPCIÓN

Un grup d’amics, quatre nois i una noia decideixen iniciar-se en la pirateria. S’inscriuen a l’Escola de Pirates on passaran fascinants aventures.Els mestres Pirata tenen el títol de capità i cadascun d’ells ensenya una assignatura diferent de la pirateria. A Tots a bord!, mentre les altres tripulacions participen a la tradicional Cursa de les Ones, en Jim i els seusamics estan ocupats amb la seva primera lliçó dalt d’una nau pirata. Es tracta de l’Òliba, la vella carraca delcapità Hamaca... Quan l’Estribor talla sense voler l’àcora, el vaixell pren velocitat ràpidament...i no hi ha manera de detindre?l!

DESCARGAR LEER EN LINEA

A Escola dos Piratas é uma coleção de literatura infantojuvenil com muitas aventuras, personagens divertidas e a possibilidade de acompanharmos estes jovens piratas em mais do que uma missão. As últimas páginas dos livros estão carregadas de factos e curiosidades acerca do mundo dos piratas.

Un grupo de amigos, cuatro chicos y una chica deciden iniciarse como piratas. Se inscriben en la Escuela de Piratas donde pasarán trepidantes aventuras. Los maestros Pirata tienen el título de capitán y cada uno de ellos enseña una asignatura distinta de la piratería.

LIBROS RELACIONADOS