Pintant La Casa (Cavallet De Mar 4)

Cuida los árboles y descarga el libro de Pintant La Casa (Cavallet De Mar 4) en formato electrónico. En cdaea.es encontrará el libro de Pintant La Casa (Cavallet De Mar 4) en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee Pintant La Casa (Cavallet De Mar 4) en tu teléfono, tableta o navegador!
Cdaea.es Pintant La Casa (Cavallet De Mar 4) Image

INFORMACIÓN

FECHA 2011
NOMBRE DEL ARCHIVO Pintant La Casa (Cavallet De Mar 4).pdf
TAMAÑO DEL ARCHIVO 7,68 MB
ISBN 9788415095538
AUTOR(A) Enric Lluch
DESCRIPCIÓN

«Cavallet de Mar» és una tendra i divertida col·lecció de 8 contes, aptes per a primers lectors, basats en diferents situacionsquotidianes protagonitzades pels més petits. Tots ells presenten aspectes positius sobre la família, la natura... Escrits per Enric Lluch, els textos són breus (una frase per pàgina, en lletra majúsucla) i estan acompanyats d'il·lustracions a tot color fetes per diferents il·lustradors. La col·lecció inclou un element «màgic» en les seves pàgines que captiva l'atenció dels més menuts: es mou quan les pàgines es passen ràpidament.

DESCARGAR LEER EN LINEA

projecte els cavallets de mar p5-a 2014-15 ceip ca n'alzamora de rubí ... volem saber? oliver com caminen? janna com respiren sota l'aigua? hillary quants anys viuen? marÇal com És la seva casa? claudia tipus de cavallets vega tenen dents? mara com poden ser tan silenciosos? Àlex g. com sÓn per dintre? martÍ qui cuida els ous? 11.

Tienda de pinturas. Para paredes y techos, suelos, azulejos, muebles, metal, interior o exterior... Packs de pinturas y accesorios a un precio increible.

LIBROS RELACIONADOS