La Increible Historia Del Gegant Al·lucinant

Descubre el libro de La Increible Historia Del Gegant Al·lucinant con cdaea.es. Lea el PDF de La Increible Historia Del Gegant Al·lucinant en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga La Increible Historia Del Gegant Al·lucinant y otros libros de David Walliams.
Cdaea.es La Increible Historia Del Gegant Al·lucinant Image

INFORMACIÓN

FECHA 2019
NOMBRE DEL ARCHIVO La Increible Historia Del Gegant Al·lucinant.pdf
TAMAÑO DEL ARCHIVO 6,14 MB
ISBN 9788417671433
AUTOR(A) David Walliams
DESCRIPCIÓN

Aquesta és la increïble història d'una colossal amistat... entre una nena de 10 anys i un mamut de 10.000 anys!Humor i aventures de la mà de l'autor número 1 a Anglaterra.L'Elsie ha escoltat pels carrers de la seva ciutat una històriamisteriosa sobre un monstre de gel. Hi ha qui diu que té deu mil anys, que és terrorífic, enorme i que està... congelat!No s'ho pot creure. Com ha pogut sobreviure tants anys? Està decidida aveure-ho amb els seus propis ulls. El que no sap és que la seva vidacanviarà radicalment quan es trobi cara a cara amb la criatura.Preparat per viatjar des del Londres victorià fins les profunditats més remotes del pol Nord.

DESCARGAR LEER EN LINEA

Al utilizar Nolimstore, permite la utilización de los datos personales que ha facilitado en su registro a Nolimstore. Los datos señalados con un asterisco son obligatorios y necesarios para que el sitio pueda tratar sus pedidos y suministrarle los distintos servicios propuestos.

El autor de El gegant al·lucinant, con isbn 978-84-17-67143-3, es David Walliams, el traductor de su idioma original de este libro es Ricard Gil Giner, esta publicación tiene cuatrocientas noventa y seis páginas.

LIBROS RELACIONADOS