La Increible Historia Del Gegant Al·lucinant

Cuida los árboles y descarga el libro de La Increible Historia Del Gegant Al·lucinant en formato electrónico. En cdaea.es encontrará el libro de La Increible Historia Del Gegant Al·lucinant en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee La Increible Historia Del Gegant Al·lucinant en tu teléfono, tableta o navegador!
Cdaea.es La Increible Historia Del Gegant Al·lucinant Image

INFORMACIÓN

FECHA 2019
NOMBRE DEL ARCHIVO La Increible Historia Del Gegant Al·lucinant.pdf
TAMAÑO DEL ARCHIVO 1,92 MB
ISBN 9788417671433
AUTOR(A) David Walliams
DESCRIPCIÓN

Aquesta és la increïble història d'una colossal amistat... entre una nena de 10 anys i un mamut de 10.000 anys!Humor i aventures de la mà de l'autor número 1 a Anglaterra.L'Elsie ha escoltat pels carrers de la seva ciutat una històriamisteriosa sobre un monstre de gel. Hi ha qui diu que té deu mil anys, que és terrorífic, enorme i que està... congelat!No s'ho pot creure. Com ha pogut sobreviure tants anys? Està decidida aveure-ho amb els seus propis ulls. El que no sap és que la seva vidacanviarà radicalment quan es trobi cara a cara amb la criatura.Preparat per viatjar des del Londres victorià fins les profunditats més remotes del pol Nord.

DESCARGAR LEER EN LINEA

Aquesta és la increïble història d'una colossal amistat... entre una nena de 10 anys i un mamut de 10.000 anys! Humor i aventures de la mà de l'autor número 1 a Anglaterra. L'Elsie ha escoltat pels carrers de la seva ciutat una història misteriosa sobre un monstre de gel.

LA INCREÏBLE HISTÒRIA DE... EL GEGANT AL·LUCINANT, WALLIAMS, DAVID, 16,95€. ... ENVÍO 24h GRATIS. con Tarifa plana . Con nuestra Tarifa Plana anual de gastos de envío (14,95 €/año) podrás recibir tus pedidos con el servicio de envío urgente 24 horas sin pagar gastos de envío adicionales.

LIBROS RELACIONADOS