Les Balenes Desorientades

Descubre el libro de Les Balenes Desorientades con cdaea.es. Lea el PDF de Les Balenes Desorientades en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Les Balenes Desorientades y otros libros de Gemma Lienas.
Cdaea.es Les Balenes Desorientades Image

INFORMACIÓN

FECHA 2007
NOMBRE DEL ARCHIVO Les Balenes Desorientades.pdf
TAMAÑO DEL ARCHIVO 10,21 MB
ISBN 9788424625467
AUTOR(A) Gemma Lienas
DESCRIPCIÓN

Les vacances es presenten una mica avorrides per a l’Emi i en Max. Però una aventura inesperada els portarà a acompanyar la mare de l’Emi, que és periodista, a fer un reportatge a la costa de Mèxic, on unes balenes s’han quedat embarrancades a la platja. A la badia de les Balenes l’Emi i en Max ajudaran una organització ecologista en el salvament dels animals, i, amb la col·laboració d’uns nens mexicans descobriran les causes de la desorientació de les balenes i aprendran un munt de coses sobre els cetacis i els perills del mar.

DESCARGAR LEER EN LINEA

¿Quieres leer un libro de Emi i max i les balenes desorientades? ¿Hacerlo en línea? Libre? Estás en el camino correcto! El sitio de WWW.FOODSHEDBRIGHTON.COM te da esta oportunidad. En nuestro sitio encontrará el PDF de Emi i max i les balenes desorientades y otros libros del autor Gemma Lienas.

Cuentos de la media lunita volumen 9: Volumen XIX (del 33 al 36) (Infantil - Juvenil - Cuentos De La Media Lunita - Volúmenes En Cartoné) PDF Kindle

LIBROS RELACIONADOS