Les Balenes Desorientades

El libro Les Balenes Desorientades en formato PDF. El libro Les Balenes Desorientades en formato MOBI. El libro Les Balenes Desorientades en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Gemma Lienas. Disfruta leyendo con el sitio web cdaea.es.
Cdaea.es Les Balenes Desorientades Image

INFORMACIÓN

FECHA 2007
NOMBRE DEL ARCHIVO Les Balenes Desorientades.pdf
TAMAÑO DEL ARCHIVO 10,24 MB
ISBN 9788424625467
AUTOR(A) Gemma Lienas
DESCRIPCIÓN

Les vacances es presenten una mica avorrides per a l’Emi i en Max. Però una aventura inesperada els portarà a acompanyar la mare de l’Emi, que és periodista, a fer un reportatge a la costa de Mèxic, on unes balenes s’han quedat embarrancades a la platja. A la badia de les Balenes l’Emi i en Max ajudaran una organització ecologista en el salvament dels animals, i, amb la col·laboració d’uns nens mexicans descobriran les causes de la desorientació de les balenes i aprendran un munt de coses sobre els cetacis i els perills del mar.

DESCARGAR LEER EN LINEA

Les vacances es presenten una mica avorrides per a l'Emi i en Max. Però una aventura inesperada els portarà a acompanyar la Serena, mare de l'Emi, que és periodista, a fer un reportatge a la costa de Mèxic, on unes balenes s'han quedat embarrancades a la platja.

Emi i Max i les balenes desorientades: 192 (Grumets) (Catalán) Tapa blanda - 19 ene 2009. de Gemma Lienas i Massot (Autor), Javier Carbajo (Ilustrador) 3,0 de 5 estrellas 1 valoración. Ver los formatos y ediciones Ocultar otros formatos y ediciones. Precio ...

LIBROS RELACIONADOS