Atles Basic D Historia De L Art

El libro Atles Basic D Historia De L Art en formato PDF. El libro Atles Basic D Historia De L Art en formato MOBI. El libro Atles Basic D Historia De L Art en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Vv.aa.. Disfruta leyendo con el sitio web cdaea.es.
Cdaea.es Atles Basic D Historia De L Art Image

INFORMACIÓN

FECHA 2005
NOMBRE DEL ARCHIVO Atles Basic D Historia De L Art.pdf
TAMAÑO DEL ARCHIVO 6,23 MB
ISBN 9788434226876
AUTOR(A) Vv.aa.
DESCRIPCIÓN

Aquesta obra ofereix als estudiants i públic interessat una síntesi de les manifestacions artístiques sorgides des de la prehistòria fins els nostres dies arreu del planeta,un univers d'imatges i espais, la importancia dels quals no només resideix en el seu valor estètic sinó també en el fet de que constitueixen un vehicle de transmissió i comunicació d'idees, sentiments i expressions. Una rica il·lustració i un detallat índex alfabètic de matèries completen el valor didàctic d'aquest volum.

DESCARGAR LEER EN LINEA

ATLES BASIC D HISTORIA DE L ART. ISBN: 9788434226876. Aquesta obra ofereix als estudiants i públic interessat una síntesi de les manifestacions artístiques sorgides des de la prehistòria fins els nostres dies arreu del planeta,un univers d'imatges i espais, ...

Si eres amante de la Historia estos 10 títulos deben de estar en tu biblioteca. En Academia Play somos unos amantes de las listas. Ya os enseñamos películas, series e incluso videojuegos perfectos para aprender Historia.. Sin embargo, nada más instructivo que una buena lectura.

LIBROS RELACIONADOS