Un Nou Estatut De Catalunya Per A Una Espanyal Federal

Cuida los árboles y descarga el libro de Un Nou Estatut De Catalunya Per A Una Espanyal Federal en formato electrónico. En cdaea.es encontrará el libro de Un Nou Estatut De Catalunya Per A Una Espanyal Federal en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee Un Nou Estatut De Catalunya Per A Una Espanyal Federal en tu teléfono, tableta o navegador!
Cdaea.es Un Nou Estatut De Catalunya Per A Una Espanyal Federal Image

INFORMACIÓN

FECHA 2006
NOMBRE DEL ARCHIVO Un Nou Estatut De Catalunya Per A Una Espanyal Federal.pdf
TAMAÑO DEL ARCHIVO 4,97 MB
ISBN 9788439370321
AUTOR(A) Joan Saura
DESCRIPCIÓN

DESCARGAR LEER EN LINEA

Catalunya i Espanya: La Solució és Federal ... la nova Constitució federal acordada haurà de ser votada per tots els ciutadans i les ciutadanes d'Espanya; i segon, els catalans i les catalanes votarem sobre el nou Estatut federal, que millorarà i ampliarà el nostre autogovern dins un nou marc constitucional federal. Herramientas.

El projecte d'Estatut dels socialistes, que ha presentat aquesta tarda Pasqual Maragall, recull el reconeixement de Catalunya com a nació que "forma part de l'Espanya plural reconeguda per la Constitució" i estableix la seva "voluntat d'aprofundir en el caràcter federal, plurinacional, pluricultural i plurilingüístic de l'Estat espanyol".

LIBROS RELACIONADOS