La Seu De La Diputació De Barcelona A La Casa Serra

Cuida los árboles y descarga el libro de La Seu De La Diputació De Barcelona A La Casa Serra en formato electrónico. En cdaea.es encontrará el libro de La Seu De La Diputació De Barcelona A La Casa Serra en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee La Seu De La Diputació De Barcelona A La Casa Serra en tu teléfono, tableta o navegador!
Cdaea.es La Seu De La Diputació De Barcelona A La Casa Serra Image

INFORMACIÓN

FECHA 2012
NOMBRE DEL ARCHIVO La Seu De La Diputació De Barcelona A La Casa Serra.pdf
TAMAÑO DEL ARCHIVO 10,53 MB
ISBN 9788498036473
AUTOR(A) Varios Ramon
DESCRIPCIÓN

Vint-i-cinc anys després del trasllat de la seva seu a la Casa Serra, el 1987, la Diputació de Barcelona es complau a presentar un volum acurat i minuciós que aborda la història i les qualitats artístiques d'aquest edifici tan representatiu de l'arquitectura modernista.Les vicissituds de la Casa Serra tenen un punt de mirall de l'atzarosa trajectòria de la societat catalana durant l'últim segle: no va arribar a complir la seva funció inicial d'allotjar l'acabalada família burgesa que n'era propietària, i amb el pas del temps va acollir una escola, i de manera provisional, un centre hospitalari. Després va córrer el risc de desaparèixer sota la piqueta del 'desarrollisme' franquista i devem a la mobilització popular i a diversos estaments professionals que no acabés enderrocada.

DESCARGAR LEER EN LINEA

AHORRE TIEMPO en la web orgt.cat La atención presencial en las oficinas del ORGT se realiza mediante cita previa. El trámite de cita previa le guiará para pedir cita en la oficina más cercana para la gestión que le interesa y será atendido a la hora concertada.

Llibreria especialitzada en administració pública. Hi trobareu publicacions en paper i electròniques, de compra i de descàrrega gratuïta. Llibres tècnics de i sobre l'administració pública (local, autonòmica, estatal, europea i internacional) i temaris d'oposicions a l'administració.

LIBROS RELACIONADOS