Diari Del Greg 11: Tot O Res

Descubre el libro de Diari Del Greg 11: Tot O Res con cdaea.es. Lea el PDF de Diari Del Greg 11: Tot O Res en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Diari Del Greg 11: Tot O Res y otros libros de Jeff Kinney.
Cdaea.es Diari Del Greg 11: Tot O Res Image

INFORMACIÓN

FECHA 2016
NOMBRE DEL ARCHIVO Diari Del Greg 11: Tot O Res.pdf
TAMAÑO DEL ARCHIVO 10,10 MB
ISBN 9788491371250
AUTOR(A) Jeff Kinney
DESCRIPCIÓN

PETA’T DE RIURE AMB LES ANÈCDOTES DEL NOI MÉS ESBOJARRAT!El Greg mata les hores jugant a la consola de joc. La seva mare, farta que el seu fi ll no aixequi el cul del sofà, li diu que ha d’obrir nous horitzons i espavilar-se. Llavors en Greg troba una càmera de vídeo antiga al soterrani de casa seva i de sobte veu la llum: gravarà una pel·lícula de por amb els seu amic Rowley i així es faran rics i famosos!Però... esteu segurs que és una bona idea? O és una nova fórmula per què en Greg es fiqui en més problemes?

DESCARGAR LEER EN LINEA

Actualizado 16/11/201517:00. A Jeff Kinney, el ya famosísimo autor de Diario de Greg, le cuesta escribir.Se siente dibujante (esa es su verdadera vocación), pero necesitaba contar historias con ...

Cuando el padre de Nikki es contratado para encargarse de la desinfección de un instituto de alto standing, no sólo … Propiedad Intelectual ... Diario de Nikki - Crónicas de una vida muy poco glamorosa - Rachel Renée Russell.

LIBROS RELACIONADOS