Estius A L Ebre

Cuida los árboles y descarga el libro de Estius A L Ebre en formato electrónico. En cdaea.es encontrará el libro de Estius A L Ebre en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee Estius A L Ebre en tu teléfono, tableta o navegador!
Cdaea.es Estius A L Ebre Image

INFORMACIÓN

FECHA 2007
NOMBRE DEL ARCHIVO Estius A L Ebre.pdf
TAMAÑO DEL ARCHIVO 8,68 MB
ISBN 9788493519087
AUTOR(A) Vv.aa.
DESCRIPCIÓN

21 autors ebrencsLa narrativa ebrenca, en temps de calor, traspua també el geni del país, en claud’amors perduts, reflexions efímeres, records d’infància o recances aflorades. Vint-i-un autors ebrencs, novells uns, viscuts els altres, tots amb la mateixa passió per escriure, ens ofereixen un nou ventall de les lletres de l’Ebre d’avui.

DESCARGAR LEER EN LINEA

ACN (Campredó) - Les Terres de l'Ebre han augmentat l'oferta de camps de treball per a aquest estiu.N'hi haurà sis, dos més que l'any passat, i s'ofereixen 108 places. Tres d'aquests camps de treball són nous pel que fa al treball tècnic o la ubicació. És el cas de Bot (Terra Alta) on es recuperarà l'antiga estació del tren, de l'Ampolla (Baix Ebre) on es construirà ...

A l'estiu els alumnes poden continuar a la URV estudiant d'una manera més relaxada. Del maig al juliol, la Universitat d'Estiu ofereix un ventall de jornades de diverses disciplines: salut, art, història, música, ciències socials, tecnologia, ciències experimentals i humanitats.

LIBROS RELACIONADOS