Estius A L Ebre

Descubre el libro de Estius A L Ebre con cdaea.es. Lea el PDF de Estius A L Ebre en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Estius A L Ebre y otros libros de Vv.aa..
Cdaea.es Estius A L Ebre Image

INFORMACIÓN

FECHA 2007
NOMBRE DEL ARCHIVO Estius A L Ebre.pdf
TAMAÑO DEL ARCHIVO 2,16 MB
ISBN 9788493519087
AUTOR(A) Vv.aa.
DESCRIPCIÓN

21 autors ebrencsLa narrativa ebrenca, en temps de calor, traspua també el geni del país, en claud’amors perduts, reflexions efímeres, records d’infància o recances aflorades. Vint-i-un autors ebrencs, novells uns, viscuts els altres, tots amb la mateixa passió per escriure, ens ofereixen un nou ventall de les lletres de l’Ebre d’avui.

DESCARGAR LEER EN LINEA

L'Ebre (en castellà, basc i aragonès Ebro, en llatí Hiberus Flumen, en àrab أبرة Ibruh) és el segon riu més cabalós de la península Ibèrica després del Duero, i l'únic gran riu peninsular que aboca a la Mediterrània.Neix al vessant sud de la serralada Cantàbrica, des d'on segueix una trajectòria ESE amb una longitud d'uns 930 km i 83.093 km² de conca fins a la Mediterrània ...

Colònies d'estiu Rosa dels Vents. Cases de colònies a la platja i a la muntanya amb activitats esportives, nàutiques, temàtiques, anglès… per a totes les edats.

LIBROS RELACIONADOS