Cent Anys De Normes Ortografiques

El libro Cent Anys De Normes Ortografiques en formato PDF. El libro Cent Anys De Normes Ortografiques en formato MOBI. El libro Cent Anys De Normes Ortografiques en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Vv.aa.. Disfruta leyendo con el sitio web cdaea.es.
Cdaea.es Cent Anys De Normes Ortografiques Image

INFORMACIÓN

FECHA 2016
NOMBRE DEL ARCHIVO Cent Anys De Normes Ortografiques.pdf
TAMAÑO DEL ARCHIVO 1,68 MB
ISBN 9788498838404
AUTOR(A) Vv.aa.
DESCRIPCIÓN

El llibre Cent anys de Normes ortogràfiques és una contribució a la commemoració del primer centenari de les Normes ortogràfiques de l'Institut d'Estudis Catalans amb l'objectiu de fer-ne un cert balanç. Conté cinc treballs que s'apleguen en dos blocs. El primer s'orienta pròpiament a les Normes i aplega dos articles que analitzen la recepció i l'acollida que van tenir a les Illes Balears, a càrrec de Joan Melià, i la representació dels parlars catalans en l'ortografia establerta i l'anàlisi de diferents aspectes conflictius, a càrrec de Brauli Montoya. El segon bloc d'aquest volum conté tres contribucions que tenen un enfocament social: la relació de l'escriptor Salvador Espriu amb la normativa, de Víctor Martínez-Gil; l'ortografia com a instrument de poder, de Josep Murgades, i la visualització i difusió de les Normes a la premsa a partir del seu cinquantenari (1963), durant la dictadura franquista, a càrrec de Daniel Casals.El llibre Cent anys de Normes ortogràfiques és una contribució a la commemoració del primer centenari de les Normes ortogràfiques de l'Institut d'Estudis Catalans amb l'objectiu de fer-ne un cert balanç. Conté cinc treballs que s'apleguen en dos blocs. El primer s'orienta pròpiament a les Normes i aplega dos articles que analitzen la recepció i l'acollida que van tenir a les Illes Ba...

DESCARGAR LEER EN LINEA

Ara fa justament cent anys que el químic Pompeu Fabra va publicar la Gramàtica de la llengua catalana (1912), que tenia molt presents totes les varietats dialectals i també destacava pel seu caràcter descriptiu.

Conferència d'Isidor Marí a la Biblioteca de l'IES Santa Maria d'Eivissa, dia 29 d'abril de 2013.

LIBROS RELACIONADOS