Els Meus Primers Jocs De Càlcul Mental

Cuida los árboles y descarga el libro de Els Meus Primers Jocs De Càlcul Mental en formato electrónico. En cdaea.es encontrará el libro de Els Meus Primers Jocs De Càlcul Mental en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee Els Meus Primers Jocs De Càlcul Mental en tu teléfono, tableta o navegador!
Cdaea.es Els Meus Primers Jocs De Càlcul Mental Image

INFORMACIÓN

FECHA 2016
NOMBRE DEL ARCHIVO Els Meus Primers Jocs De Càlcul Mental.pdf
TAMAÑO DEL ARCHIVO 2,26 MB
ISBN 9788415612629
AUTOR(A) Roger Rougier
DESCRIPCIÓN

Aquest quadern proposa a nens i nenes una gran varietat d'exercicis lúdics per practicar el càlcul mental, instrument indispensable en la vida quotidiana.

DESCARGAR LEER EN LINEA

Nombres primers, múltiples, divisors, mcm i mcd. Percentatge % ... TIC a l'aTAC. Valors. Matemàtiques‎ > ‎Càlcul escrit i mental‎ > ‎Jocs càlcul‎ > ‎ Càlcul mental. Sumes. Sabràs arribar al final amb el kayak. Mission-addition(suma) Addition-pull. Aconseguiràs tots els diamants?

Com em puc descargar el càlcul mental del quinzet? 15 de setembre de 2019 a les 4:39 ... Si teniu problemes per descarregar els meus documents m'ho indicau al correu electrònic: [email protected] . Cercar en aquest bloc. ... Primer cicle (10) Primer de primària (38) Primers auxilis (1) Primers dies de classe (15)

LIBROS RELACIONADOS