El Cami Del Migdia

El libro El Cami Del Migdia en formato PDF. El libro El Cami Del Migdia en formato MOBI. El libro El Cami Del Migdia en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Carles Macia. Disfruta leyendo con el sitio web cdaea.es.
Cdaea.es El Cami Del Migdia Image

INFORMACIÓN

FECHA 2011
NOMBRE DEL ARCHIVO El Cami Del Migdia.pdf
TAMAÑO DEL ARCHIVO 2,61 MB
ISBN 9788497793483
AUTOR(A) Carles Macia
DESCRIPCIÓN

En el transcurs del primer terç del segle IX, una gran revolta contra la dominació dels francs omple de sang i devastació les comarques d'Osona, el Lluçanès i el Bages, i les converteix en terres abandonades i ermes. Al cap de mig segle, de les molt poblades muntanyes pirinenques baixen onades de repobladors que, seguint els camins cap a migdia, donen nova vida a les terres deshabitades. Són, majoritàriament, gent pagesa a qui la misèria i la fam empeny desesperadament en busca de noves terres per a cultivar. Amb el seu esforç, amb el seu patiment, nombroses gestes èpiques, condemnades a gairebé sempre a l'oblit.

DESCARGAR LEER EN LINEA

Horarios Toy Planet en Vilanova del Camí, descrubre como llegar en C/ Migdia, 60 Vilanova Del Camí y si hay nuevas ofertas.

MONTSERRAT - Santa Cecília,Camí de l'Arrel,Coll de Porc,Cilindre,Montgròs,Portell del Migdia,Canal Font del Llum | Ruta Monistrol de Montserrat, Catalunya (España) Sortim de l'aparcament que hi ha a Santa Cecília per un sender qui hi ha davant mateix en direcció a ponent i ens enfilem fins a trobar el Camí de l'Arrel, al arribar-hi tombem s la dreta en direcció a Can Maçana ...

LIBROS RELACIONADOS