El Cami Del Migdia

Cuida los árboles y descarga el libro de El Cami Del Migdia en formato electrónico. En cdaea.es encontrará el libro de El Cami Del Migdia en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee El Cami Del Migdia en tu teléfono, tableta o navegador!
Cdaea.es El Cami Del Migdia Image

INFORMACIÓN

FECHA 2011
NOMBRE DEL ARCHIVO El Cami Del Migdia.pdf
TAMAÑO DEL ARCHIVO 3,26 MB
ISBN 9788497793483
AUTOR(A) Carles Macia
DESCRIPCIÓN

En el transcurs del primer terç del segle IX, una gran revolta contra la dominació dels francs omple de sang i devastació les comarques d'Osona, el Lluçanès i el Bages, i les converteix en terres abandonades i ermes. Al cap de mig segle, de les molt poblades muntanyes pirinenques baixen onades de repobladors que, seguint els camins cap a migdia, donen nova vida a les terres deshabitades. Són, majoritàriament, gent pagesa a qui la misèria i la fam empeny desesperadament en busca de noves terres per a cultivar. Amb el seu esforç, amb el seu patiment, nombroses gestes èpiques, condemnades a gairebé sempre a l'oblit.

DESCARGAR LEER EN LINEA

Horarios Toy Planet en Vilanova del Camí, descrubre como llegar en C/ Migdia, 60 Vilanova Del Camí y si hay nuevas ofertas.

En Vilanova del Camí, provincia de Barcelona, encontramos la dirección Carrer del Migdia, número 54.Si no has encontrado la dirección que estabas buscando utiliza nuestro buscador de calles que encontrarás en la esquina superior izquierda del mapa.

LIBROS RELACIONADOS