El Cami Del Migdia

El libro El Cami Del Migdia en formato PDF. El libro El Cami Del Migdia en formato MOBI. El libro El Cami Del Migdia en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Carles Macia. Disfruta leyendo con el sitio web cdaea.es.
Cdaea.es El Cami Del Migdia Image

INFORMACIÓN

FECHA 2011
NOMBRE DEL ARCHIVO El Cami Del Migdia.pdf
TAMAÑO DEL ARCHIVO 10,24 MB
ISBN 9788497793483
AUTOR(A) Carles Macia
DESCRIPCIÓN

En el transcurs del primer terç del segle IX, una gran revolta contra la dominació dels francs omple de sang i devastació les comarques d'Osona, el Lluçanès i el Bages, i les converteix en terres abandonades i ermes. Al cap de mig segle, de les molt poblades muntanyes pirinenques baixen onades de repobladors que, seguint els camins cap a migdia, donen nova vida a les terres deshabitades. Són, majoritàriament, gent pagesa a qui la misèria i la fam empeny desesperadament en busca de noves terres per a cultivar. Amb el seu esforç, amb el seu patiment, nombroses gestes èpiques, condemnades a gairebé sempre a l'oblit.

DESCARGAR LEER EN LINEA

13 inmuebles y viviendas en venta en Carrer del Migdia, Vilanova del Camí desde 47.070 €. Estudi-traster en venda a vilanova del camí santa llúcia superfície aprox. De 40 m². Menjador amb...

A esto le sumaremos el ascenso a la Moleta Castellona y el descenso por la Roca del Migdia pasando por un curioso agujero en medio de la roca. ... Saciada nuestra retina, bajaremos de la Moleta por el mismo camino de subida hasta llegar de nuevo a la senda que viene de La Escaleta que tomaremos hacia la izquierda.

LIBROS RELACIONADOS