Estralls

Descubre el libro de Estralls con cdaea.es. Lea el PDF de Estralls en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Estralls y otros libros de Jordi Casanovas.
Cdaea.es Estralls Image

INFORMACIÓN

FECHA 2007
NOMBRE DEL ARCHIVO Estralls.pdf
TAMAÑO DEL ARCHIVO 2,41 MB
ISBN 9788498242362
AUTOR(A) Jordi Casanovas
DESCRIPCIÓN

En un conflicte bèl·lic indefinit s’entrecreuen les històries i les vides de nou personatges que encaren els estralls de la guerra com poden. Explicades amb una narració no lineal, l’espectador i el lector hauran d’anar encaixant totes les peces per configurar la història dels protagonistes. Estralls és una paràbola sobre la capacitat anorreadora de qualsevol guerra, a més d’una reflexió sobre la identitat pròpia, sobre quins factors i elements determinen el desenvolupament de la personalitat de l’individu.

DESCARGAR LEER EN LINEA

estrall n. m.. Dany molt gran produït per una acció natural o per una guerra: l'epidèmia de còlera va causar grans estralls entre la població infantil. Dany moral molt gran: les males companyies van fer estralls en el seu comportament.

La Glòria causa estralls, la grip també, i Quim Torra segueix al seu univers paral·lel En David Cervelló ha tornat avui a l'estudi per a repartir les faves del divendres, que no són pas tendres.

LIBROS RELACIONADOS