Crònica De Pluges

Descubre el libro de Crònica De Pluges con cdaea.es. Lea el PDF de Crònica De Pluges en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Crònica De Pluges y otros libros de Jose Luis Garcia Herrera.
Cdaea.es Crònica De Pluges Image

INFORMACIÓN

FECHA 2017
NOMBRE DEL ARCHIVO Crònica De Pluges.pdf
TAMAÑO DEL ARCHIVO 8,59 MB
ISBN 9788416163830
AUTOR(A) Jose Luis Garcia Herrera
DESCRIPCIÓN

XXIX Premi Guillem Colom i Ferrà de poesia Vall de Sóller 2016Una passejada sota la pluja del bracet de la poesia.Crònica de pluges neix de la reflexió sobre el pas del temps i de les pèrdues. L'aigua, la pluja, com a metàfora de tot allò que la vida ens donà i s'endugué. I el desig que la paraula poètica atrapi aquests bocins d'història i de memòria dins l'espai estret, breu, i alhora intens, del poema. Una mirada interior, de temps emocional, que vol abastar el calidoscopi de les diferents etapes vitals que, al llarg de la vida, anem encaixant en la crònica dels dies. Una passejada sota la pluja que esborra, amb la boirosa tristor dels comiats, les nostres petjades. I la poesia com a testimoni fidel del nostre pas.

DESCARGAR LEER EN LINEA

Crónica de Jurisprudencia. Se reproduce aquí la obra que con el mismo nombre elabora anualmente el Gabinete Técnico del Tribunal Supremo y que pretende dar a conocer aquellas sentencias que por distintas razones pueden ser consideradas más relevantes o gocen de un mayor interés.

Diario digital con todas las noticias de Salamanca. Periódico online para seguir la actualidad, sucesos, deportes, economía de la provincia de Salamanca

LIBROS RELACIONADOS