Multilinguisme I Educació

Descubre el libro de Multilinguisme I Educació con cdaea.es. Lea el PDF de Multilinguisme I Educació en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Multilinguisme I Educació y otros libros de Ignasi Silva, Miquel Siguan.
Cdaea.es Multilinguisme I Educació Image

INFORMACIÓN

FECHA 2014
NOMBRE DEL ARCHIVO Multilinguisme I Educació.pdf
TAMAÑO DEL ARCHIVO 6,99 MB
ISBN 9788490290262
AUTOR(A) Ignasi Silva, Miquel Siguan
DESCRIPCIÓN

Les necessitats lingüístiques de les persones accentuen la importància del desenvolupament de la competència plurilingüe. Aquest llibre aborda aquesta qüestió des de la perspectiva sociològica, psicològica i educativa. Està organitzat en tres capítols diferenciats. El primer analitza la realitat de la societat de la informació i les seves conseqüències lingüístiques. A la vegada, mostra les característiques psicolingüístiques de les persones plurilingües amb un èmfasi especial en els aspectes comuns de les llengües que parlen. El segon capítol incideix en qüestions relacionades amb l'educació bilingüe i la seva utilització per promoure el coneixement de llengües. S'estudia especialment el cas de Catalunya i es discuteixen aspectes de l'educació lingüística en els programes de canvi de llengua de la llar a l'escola. Finalment, l'últim capítol es dedica a l'aprenentatge de llengües estrangeres i a aspectes didàctics i organitzatius relacionats amb la seva adquisició.

DESCARGAR LEER EN LINEA

MULTILINGUISME I EDUCACIÓ de IGNASI SILVA. ENVÍO GRATIS en 1 día desde 19€. Libro nuevo o segunda mano, sinopsis, resumen y opiniones.

S'estudia especialment el cas de Catalunya i es discuteixen aspectes de l'educació lingüística en els programes de canvi de llengua de la llar a l'escola. Finalment, l'últim capítol es dedica a l'aprenentatge de llengües estrangeres i a aspectes didàctics i organitzatius relacionats amb la seva adquisició.

LIBROS RELACIONADOS