Guarda T Dels Jocs Del Desti (Premi De Narrativa Vila De Puçol, 2 004)

El libro Guarda T Dels Jocs Del Desti (Premi De Narrativa Vila De Puçol, 2 004) en formato PDF. El libro Guarda T Dels Jocs Del Desti (Premi De Narrativa Vila De Puçol, 2 004) en formato MOBI. El libro Guarda T Dels Jocs Del Desti (Premi De Narrativa Vila De Puçol, 2 004) en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Encarna Sant-celoni I Verger. Disfruta leyendo con el sitio web cdaea.es.
Cdaea.es Guarda T Dels Jocs Del Desti (Premi De Narrativa Vila De Puçol, 2 004) Image

INFORMACIÓN

FECHA 2005
NOMBRE DEL ARCHIVO Guarda T Dels Jocs Del Desti (Premi De Narrativa Vila De Puçol, 2 004).pdf
TAMAÑO DEL ARCHIVO 4,18 MB
ISBN 9788497951777
AUTOR(A) Encarna Sant-celoni I Verger
DESCRIPCIÓN

Amb un mestratge inusual de la llengua i un aplec de situacions quotidianes ben tramades i espremudes fins al final sorpresa, el recull de contes Guarda’t dels jocs del destí ens convida a un plat de somriures i riures presentat sobre un llit d’ironia, salpebrat amb un polsim d’acritud i un pessic de cinisme. En cadascun dels nous contes que integren el llibre, l’autora ens condueix amb mà destra pels subtils envitricolls del laberint de l’atzar que recorren uns personatges modelats descarnadament i corrosiva. Agafeu-ne el fil, doncs, fruïu-ne, lectores i lectors, car heu tingut sort: aquesta vegada el destí ha jugat a favor vostre.

DESCARGAR LEER EN LINEA

Tavernes de la Valldigna ... L'any 2004 obtingué el premi Vila de Puçol, i el 2008 va publicar l'antologia Eròtiques i despentinades. Un recorregut de cent anys per la poesia catalana amb veu de dona, amb il·lustracions de Maria Montes ... 2005: Guarda't dels jocs del dest ...

2. Marca el ritmo de la narracin, acelerando o desacelerando su utilizacin. Si la descripcin no se justifica no es necesaria, si lo es, adquiere papel de personaje y es parte de la narracin, apoyando el hilo narrativo. Toda descripcin responde a una intencin y esta es necesaria cuando sirve para construir sentido.

LIBROS RELACIONADOS