Quina Emoció!

El libro Quina Emoció! en formato PDF. El libro Quina Emoció! en formato MOBI. El libro Quina Emoció! en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Vv.aa.. Disfruta leyendo con el sitio web cdaea.es.
Cdaea.es Quina Emoció! Image

INFORMACIÓN

FECHA 2010
NOMBRE DEL ARCHIVO Quina Emoció!.pdf
TAMAÑO DEL ARCHIVO 5,27 MB
ISBN 9788499320458
AUTOR(A) Vv.aa.
DESCRIPCIÓN

Des d’un bon començament, les cares són per als nadons el mitjà més important que tenen per orientar-se en el món. Les cares els transmeten el sentiment de no estar sols, són el reflex de les emocions i motiven la comunicació. Quan els nens tenen sis mesos, els encanta mirar fotografies d’altres nens i reaccionen davant dels seus gestos. Aquest llibre presenta diferents emocions extretes de les experiències més primàries dels infants, i gràcies al mirallet que trobaran a la darrera pàgina, el llibre esdevindrà un petit tresor ben personal.

DESCARGAR LEER EN LINEA

Una emoció és un procés que s'activa quan l'organisme detecta algun perill, amenaça i desequilibri amb la finalitat de posar en marxa recursos que es troben al seu abast per controlar la situació (Fernández - Abascal i Palermo, 1999). Per tant, les emocions són mecanismes que ens ajuden a reaccionar amb rapidesa

La diferencia entre emoción y sentimiento es algo que, a menudo, produce confusión a la hora de entender cómo funciona la mente humana.. Los conceptos de emoción y sentimiento pueden ser confundidos con facilidad y, de hecho, incluso dentro del mundo de la psicología es frecuente que se utilicen como si fuesen sinónimos.

LIBROS RELACIONADOS