Auxiliar Administracio General Diputacio Barcelona: Temari

El libro Auxiliar Administracio General Diputacio Barcelona: Temari en formato PDF. El libro Auxiliar Administracio General Diputacio Barcelona: Temari en formato MOBI. El libro Auxiliar Administracio General Diputacio Barcelona: Temari en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Vv.aa.. Disfruta leyendo con el sitio web cdaea.es.
Cdaea.es Auxiliar Administracio General Diputacio Barcelona: Temari Image

INFORMACIÓN

FECHA 2008
NOMBRE DEL ARCHIVO Auxiliar Administracio General Diputacio Barcelona: Temari.pdf
TAMAÑO DEL ARCHIVO 8,37 MB
ISBN 9788466593786
AUTOR(A) Vv.aa.
DESCRIPCIÓN

Desenvolupament dels temes fonamentals per a l´accés a les places d´Auxiliar Administratiu de la Diputació Provincial de Barcelona (BOP de Barcelona, núm. 54, de 3 de març de 2008). Tots els temes estan tractats amb profunditat i rigor, i incorporen les últimes novetats legislatives per assegurar la seva actualització fins a la data d´edició. Aquest volum es completa amb el llibre de test, de preguntes amb respostes alternatives, sobre els contiguts desenvolupats en aquest temari.

DESCARGAR LEER EN LINEA

ADDENDA TEMARI I QUESTIONARIS AUXILIAR ADMINISTRATIU DIPUTACIÓ DE BARCELONA de VV.AA.. ENVÍO GRATIS en 1 día desde 19€. Libro nuevo o segunda mano, sinopsis, resumen y opiniones.

Temari Auxiliar de Gestió Tributària Diputació de Barcelona - Ed. Adams Té a les seves mans el Temari per a la preparació de les proves selectives d'accés a places d'Auxiliars de Gestió Tributària de la Diputació de Barcelona, reeditat amb motiu de l'aprovació de l'oferta pública d'ocupació d'aquest organism...

LIBROS RELACIONADOS