Per A Una Didàctica Dels Mitjans Audiovisuals

Cuida los árboles y descarga el libro de Per A Una Didàctica Dels Mitjans Audiovisuals en formato electrónico. En cdaea.es encontrará el libro de Per A Una Didàctica Dels Mitjans Audiovisuals en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee Per A Una Didàctica Dels Mitjans Audiovisuals en tu teléfono, tableta o navegador!
Cdaea.es Per A Una Didàctica Dels Mitjans Audiovisuals Image

INFORMACIÓN

FECHA none
NOMBRE DEL ARCHIVO Per A Una Didàctica Dels Mitjans Audiovisuals.pdf
TAMAÑO DEL ARCHIVO 9,74 MB
ISBN none
AUTOR(A) Autors Diversos
DESCRIPCIÓN

DESCARGAR LEER EN LINEA

- "Alexa, para" per pausar o aturar completament el directe. - "Alexa, continua" per reprendre la reproducció. - "Alexa, pregunta a Catalunya Música qué suena" per saber l'obra i l'autor que està sonant. Més endavant també podràs escoltar els podcast dels programes. Els continguts d'aquesta skill són en català.

Comunicació preseleccionats: Crida per a la producció d'un format de gran entreteniment de plató per al 'primetime' d'À Punt Comunicació CVMC - nov. 21, 2019. Així com es va publicar en el web de la Corporació Valenciana de Mitjans de Comunicació el 15 d'octubre de 2019, l'SAMC està interessada a produir un format de gran entreteniment de plató per a la franja del prime time.

LIBROS RELACIONADOS