Kama - Sutra Per A L Home: Com Fer - Ho Tornar Boig

Descubre el libro de Kama - Sutra Per A L Home: Com Fer - Ho Tornar Boig con cdaea.es. Lea el PDF de Kama - Sutra Per A L Home: Com Fer - Ho Tornar Boig en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Kama - Sutra Per A L Home: Com Fer - Ho Tornar Boig y otros libros de Alicia Gallotti.
Cdaea.es Kama - Sutra Per A L Home: Com Fer - Ho Tornar Boig Image

INFORMACIÓN

FECHA 2006
NOMBRE DEL ARCHIVO Kama - Sutra Per A L Home: Com Fer - Ho Tornar Boig.pdf
TAMAÑO DEL ARCHIVO 7,78 MB
ISBN 9788466406949
AUTOR(A) Alicia Gallotti
DESCRIPCIÓN

Des d?un enfocament diferent, sense prejudicis i amb nombroses il·lustracions, aquesta obra ofereix una estimulant visió de l?erotisme masculí.Kama-sutra per a l?home conté tot el que a ell li cal saber per potenciar el seu plaer i desvela els secrets p

DESCARGAR LEER EN LINEA

Imaginem-nos que sóc un empresari que represento un grup inversor internacional que té un projecte per fer una gran inversió en algun lloc amb força atur del país. Per exemple, el Pla de Lleida. El projecte és aquest: aixecar un macroprostíbul a prop de l'aeroport infrautilitzat d'Alguaire.

L'escriptor Vicenç Villatoro ha guanyat la darrera edició del premi Ramon Llull, el millor dotat de la literatura catalana, amb 90.000 euros , amb la novel·la Tenim un nom.La novel·la està protagonitzada per un pare, que és periodista, i que torna a Catalunya, després de passar uns anys fora, on es retroba amb el seu fill, al qual s'acosta a través del Barça.

LIBROS RELACIONADOS