Sofregit: 50 Receptes I Histories Particulars De La Cuina Catalana

El libro Sofregit: 50 Receptes I Histories Particulars De La Cuina Catalana en formato PDF. El libro Sofregit: 50 Receptes I Histories Particulars De La Cuina Catalana en formato MOBI. El libro Sofregit: 50 Receptes I Histories Particulars De La Cuina Catalana en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Enric Herce Carmona. Disfruta leyendo con el sitio web cdaea.es.
Cdaea.es Sofregit: 50 Receptes I Histories Particulars De La Cuina Catalana Image

INFORMACIÓN

FECHA 2020
NOMBRE DEL ARCHIVO Sofregit: 50 Receptes I Histories Particulars De La Cuina Catalana.pdf
TAMAÑO DEL ARCHIVO 3,24 MB
ISBN 9788490349199
AUTOR(A) Enric Herce Carmona
DESCRIPCIÓN

Fer el sofregit requereix paciència, constància i dedicació. No es pot fer amb presses, de qualsevol forma, a tot gas; hem de gestionar el temps com un ingredient més de la recepta, i no el menys important. És la base de la nostra cuina catalana antiga i familiar, el fonament per construir a sobre el que vulguem: des de la més tradicional de les receptes fins a la més creativa. Perquè un bon sofregit ho aguanta tot. Per tot això, aquest llibre pretén convidar-vos a cuinar a través de la tradició culinària del nostre país i d'aquells productes i tècniques que li són propis, per mitjà d'un receptari deliciós amb plats per a qualsevol ocasió i moment de l'any, i amb la descripció de diferents fórmules per cuinar-los. Amb tot, l'autor també ens explica aquelles peculiaritats geogràfiques i culturals que defineixen la cuina catalana.

DESCARGAR LEER EN LINEA

Us sorprendrà aquesta recepta de donuts, queden molt bons i no és complicat fer-los! Es pot prescindir del cardamon, però si li poseu us donarà aquell gust tan particular dels donuts. INGREDIENTS. 200 gr. de farina de força. 30 gr. de mantega a temperatura ambient . ... Fem porcions de la bola d' uns 50 gr. i fem boles amb aquestes porcions.

SOFREGIT | 9788490349199 | Fer el sofregit requereix paciència, constància i dedicació. No es pot fer amb presses, de qualsevol forma, a tot gas; hem de gestionar el temps com un ingredient més de la recepta, i no el menys important. És la base de la nostra cuina catalana antiga i familiar, el fonament per construir a sobre el que vulguem: des de la més tradicional de les receptes fins a ...

LIBROS RELACIONADOS