Sofregit: 50 Receptes I Histories Particulars De La Cuina Catalana

Descubre el libro de Sofregit: 50 Receptes I Histories Particulars De La Cuina Catalana con cdaea.es. Lea el PDF de Sofregit: 50 Receptes I Histories Particulars De La Cuina Catalana en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Sofregit: 50 Receptes I Histories Particulars De La Cuina Catalana y otros libros de Enric Herce Carmona.
Cdaea.es Sofregit: 50 Receptes I Histories Particulars De La Cuina Catalana Image

INFORMACIÓN

FECHA 2020
NOMBRE DEL ARCHIVO Sofregit: 50 Receptes I Histories Particulars De La Cuina Catalana.pdf
TAMAÑO DEL ARCHIVO 4,82 MB
ISBN 9788490349199
AUTOR(A) Enric Herce Carmona
DESCRIPCIÓN

Fer el sofregit requereix paciència, constància i dedicació. No es pot fer amb presses, de qualsevol forma, a tot gas; hem de gestionar el temps com un ingredient més de la recepta, i no el menys important. És la base de la nostra cuina catalana antiga i familiar, el fonament per construir a sobre el que vulguem: des de la més tradicional de les receptes fins a la més creativa. Perquè un bon sofregit ho aguanta tot. Per tot això, aquest llibre pretén convidar-vos a cuinar a través de la tradició culinària del nostre país i d'aquells productes i tècniques que li són propis, per mitjà d'un receptari deliciós amb plats per a qualsevol ocasió i moment de l'any, i amb la descripció de diferents fórmules per cuinar-los. Amb tot, l'autor també ens explica aquelles peculiaritats geogràfiques i culturals que defineixen la cuina catalana.

DESCARGAR LEER EN LINEA

Sofregit, 50 receptes i histories de la cuina catalana, publicat per Cossetania Edicions.

'Sofregit. 50 receptes i històries particulars de la cuina catalana'. Sant Jordi 2020 - Un llibre imprescindible pel Sant Jordi més diferent de les nostres vides. Pel que conté i pel que no es veu però s'olora.

LIBROS RELACIONADOS