(Pe) Desembarcament Alienigena (Dentadures De L Espai)

El libro (Pe) Desembarcament Alienigena (Dentadures De L Espai) en formato PDF. El libro (Pe) Desembarcament Alienigena (Dentadures De L Espai) en formato MOBI. El libro (Pe) Desembarcament Alienigena (Dentadures De L Espai) en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Jonathan Spock. Disfruta leyendo con el sitio web cdaea.es.
Cdaea.es (Pe) Desembarcament Alienigena (Dentadures De L Espai) Image

INFORMACIÓN

FECHA 2013
NOMBRE DEL ARCHIVO (Pe) Desembarcament Alienigena (Dentadures De L Espai).pdf
TAMAÑO DEL ARCHIVO 3,90 MB
ISBN 9788424645755
AUTOR(A) Jonathan Spock
DESCRIPCIÓN

L'Abbott té un atac de pànic: demà hi ha prova de mates! Com pot evitar-la? Fent-se el malalt? Segrestant el professor Logaritme? O potser... preparant un desembarcament alienígena com déu mana? Alarma, arriben els extraterrestres més impresentables de la galàxia!

DESCARGAR LEER EN LINEA

Agent zero zero alien. , Spock, Jonathan, 6,95€. Un desconegut volta per Calamity Town. ... DENTADURES DE L'ESPAI. 6,95 ... Desembarcament alienigena Spock, Jonathan 9788424645755 GALERA CATALAN ECSA Sin existencias.

Sinopsis. L'Abbott té un atac de pànic: demà hi ha prova de mates! Com pot evitar-la? Fent-se el malalt? Segrestant el professor Logaritme? O potser... preparant un desembarcament alienígena com déu mana?

LIBROS RELACIONADOS