Contarelles D En Jordi Des Reco Volum 1

El libro Contarelles D En Jordi Des Reco Volum 1 en formato PDF. El libro Contarelles D En Jordi Des Reco Volum 1 en formato MOBI. El libro Contarelles D En Jordi Des Reco Volum 1 en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Antoni M. Alcover. Disfruta leyendo con el sitio web cdaea.es.
Cdaea.es Contarelles D En Jordi Des Reco Volum 1 Image

INFORMACIÓN

FECHA 2013
NOMBRE DEL ARCHIVO Contarelles D En Jordi Des Reco Volum 1.pdf
TAMAÑO DEL ARCHIVO 7,29 MB
ISBN 9788498835496
AUTOR(A) Antoni M. Alcover
DESCRIPCIÓN

Aquest volum reprodueixla primera edició de les Contarelles d’En Jordi des Recó, que Antoni M. Alcover publicà el 1885, quan tenia 23 anys. Conté tretze narracions que apleguen tant quadres de costums mallorquins —“Ses matances”, “¡Quina pobila!”, “Sembrau i cullireu”, “Ses festes de Nadal”, “Es baleu de Son Tuti”, “Es pobil dels ossos”, “Un estudiant per força” i “N’Andreu Recona”—; com rondalles pròpiament dites —“Es jai de sa barraqueta”, “Sa mitja faveta”, “S’hortola de s’hort des Gabre”, “La filla de Maria” i “Els Amos de Son Sales, Son Saleta i Son Salí”. Aquesta doble tipologia es justifica principalment pel fet que, en la seva concepció, domina la finalitat de salvaguardar el tresor lingüístic, que el dialectòleg manacorí havia recollit de la boca del poble, tot reescrivint-lo per fer-lo abastable als lectors. Les Contarelles s’obren amb un pròleg de Tomàs Forteza i es tanquen amb una traducció que Alcover va fer —“Memòria de gall”— d’un conte de l’escriptor Antonio de Trueba, titulat “El príncipe desmemoriado”

DESCARGAR LEER EN LINEA

Aquest volum reprodueix la primera edició de les Contarelles d En Jordi des Recó, que Antoni M. Alcover publicà el 1885, quan tenia 23 anys. Conté tre

contarelles d´en jordi des recÓ, vol. 1., alcover i sureda, antoni maria, isbn: 9788498835496 Nuestro sitio utiliza cookies. Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar la experiencia de navegación y mostrarte publicidad relacionada con tus preferencias.

LIBROS RELACIONADOS